Weber a levélben kikérte magának, hogy a Fideszre szabták volna az új eljárási rendet. A frakcióvezető azt is hozzátette, hogy meglátása szerint az EPP frakciója mindig a keresztény örökség mentén, a kereszténydemokrácia értékeinek megfelelően működött, majd közölte, hogy mielőbb szeretne telefonon beszélni a magyar kormányfővel.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
te mosod a szaros gatyákat gondolom a bányában
Pálinkás Pál
atyaisten...olvasgattam a f@szpajtásokon a hozzászólásokat...hát...ha az összes kommentelő IQ pontjait összeadom, talán eléri a két számjegyet..
szaboria1
Weber csak nem a vadhajtáson keresztül akar tárgyalni?
kissé felnőttem
@durbincs: a fejedet keresnéd meg ne a farkaddal társalogj nem is adsz magadra ? bérköcsög ?? ja hogy az lettél na akkor mostantól éhezni fogsz málna meg a te familiád szekerese
RonaGyuri
Így fogalmazva lehet erős, de a lényeg valahol klappol

A kiváltó ok, ürügy? megítéléséről

A Fidesz kilépett az EPP frakcióból, az apropó az az, hogy „a néppárti frakció 84 százalékos többséggel olyan új szabályzatot fogadott el”, ami nekik nem tetszett, sőt Orbán megfenyegette a frakciót, hogy kilépnek.
Nos az inkriminált új szabályzat vonatkozásában – igazából (ebben a megfogalmazásban egyértelműen) a magyar médiában – elterjedt a vélemény, hogy: „Az új szabályzatot kifejezetten a Fideszre szabták”!
Nos a magam részéről messzemenőleg egyet kell értsek a frakcióvezető úrral, hogy szó sincs Fideszre szabásról. Azonban az tény, hogy erre nem került volna sor a Fidesz otromba, arrogáns, bugyuta, pofátlan bunkó viselkedése nélkül. A frakció döntő többsége úgy döntött – s ne legyen senkinek sem kétsége, mert a pártcsalád és maga az EU is el fog rajta gondolkodni, mert nem marad más lehetőségük -, hogy kénytelen kibővíteni a szabályaikat olyan az alapítók által az európai polgári kultúra evidenciájába tartozónak, s ezért külön nem nevesített normákkal !!! =))
Virág Árpád
A nemzetközi helyzet fokozódik! Egyre fokozódik...
kereső
Én csak azt nem értem a vadhajtások interpretálásában, hogy mi dolga van Weber EPP frakcióvezetőnek, a magyar kormányfővel? Nem Magyarország volt tagja, a frakciónak, hanem a fideSS. Ne zavarja meg a frakció vezető urat, hogy orbá fideSS elnök, a magyar kormány hivatalos levélppapirján, és pecsétjével irta meg kilépő levelét. Magyarország még mindig nem egyenlő orbánnal, a fideSS-el. Kapise vadak???
verőce21
Néppárt bomlása most kezdődött meg és nem a Fidesz az utolsó aki elhagyja...

És ősszel lesznek választások Németországban..., úgyhogy ott majd egészen pontosan meg fogják mondani Webernek hogy merre van az előre...
kissé felnőttem
@durbincs: eszetlenke neked meg szinted sincs ostoba vagy akár orbán
libellle
@verőce21: Aha, és te ezt már most tudod? Vagy azt gondolod a válsztások itt is ugy folynak el mint ott abban a bananenkoztársaságban?
verőce21
@libellle: Az USA-t szóld te le, mint "banánköztársaságot"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.