„Manfred Weber az Európai Parlament legnagyobb frakcióját vezeti. Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztető gépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet. Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte munkaidejét? Nos, a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt. Itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sokezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges? A választ mindannyian el tudjuk képzelni. Manfred Weber szégyellje magát!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azé a lejárt lemezű frakcióvezető, aki hálábú kapottt egy tárcát, mert áldotta a dicsőségeSS nagyurat még meg kő tanyőnyija diplomáciájú a kofaszint helött!!!
.
Ahhoz képest, hogy az EU-nak ha mást nem köszönhet minden európai állampolgár, mint a 75 éve tartó békét
.
----- KÖZÖS BÉKEPROJEKTÜNK, AZ EURÓPAI UNIÓ
www.goethe.de/ins/hu/hu/kul/sup/eur/21554952.html
--------------------------------------------
.
Arról az EU nem tehet, hogv van egy ország, amelynek csak ennyire futotta
.
----- Orbán a neveletlen gyerek
infovilag.hu/orban-a-neveletlen-gyerek/
------------------------------
.
De ami sok, az Sok(k)!!! Még a jóbol is megárt a sok!
.

.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Akkor most itthon a belpolitikai vonzata ennek az lesz, hogy szakad a koalició?, hiszen a kdnp továbbra is az EPP frakció tagja- egy ilyen pártfrakcióé, amelyet egy" ilyen ember" vezet, mint ez a Weber, aki a baloldal csicskája lett orbán szerint Szegény kdnp, mit hallgathattok ezért.!
tudode
Azé a lejárt lemezű frakcióvezető, aki hálábú kapottt egy tárcát, mert áldotta a dicsőségeSS nagyurat még meg kő tanyőnyija diplomáciájú a kofaszint helött!!!
.
Ahhoz képest, hogy az EU-nak ha mást nem köszönhet minden európai állampolgár, mint a 75 éve tartó békét
.
----- KÖZÖS BÉKEPROJEKTÜNK, AZ EURÓPAI UNIÓ
www.goethe.de/ins/hu/hu/kul/sup/eur/21554952.html
--------------------------------------------
.
Arról az EU nem tehet, hogv van egy ország, amelynek csak ennyire futotta
.
----- Orbán a neveletlen gyerek
infovilag.hu/orban-a-neveletlen-gyerek/
------------------------------
.
De ami sok, az Sok(k)!!! Még a jóbol is megárt a sok!
.

.
kereső
@tudode: Mert ez a fajta "jó", már sokk!
tudode
@kereső: .
De hát!
.
Mindenkinek van/lehet egy álma, Petyának többek között ez
.
-----Akinek Orbán volt az álma
index.hu/belfold/2012/05/17/akinek_orban_volt_az_alma/
.
Az Orbán-élmény
.
Szijjártó azt mondta nekünk, hogy ennek megértéséhez jobban vissza kell menni az időben. Egészen pontosan 1995. október 23-ig. Szijjártó ekkor még a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium tanulója volt, Orbán Viktor pedig meglátogatta az iskolát, és két órán keresztül beszélgetett a diákokkal. A találkozás óriási hatással volt rá. „Akkor még arra gondoltam, hogy ha ez az ember egyáltalán ismerne engem, már az is óriási dolog lenne" – meséli Szijjártó Péter. Ekkor határozta el, Orbán mellett akar dolgozni.
------------------------------------------
.
Hááát! Csak megosztom! Vannak fura gyerekek is!
gina
A magyar nép meg örülne. ha te és a fidesz bandád egy skizofrénnel az élen eltakarodnátok, de a vég nincs is olyan messze... az időtök lejárt ////
kissé felnőttem
ott bujtatok meg akkor mire jó a sárdobálás a ti silányságotokat mutatja.
1984
"keményen"?

Ezeknek fogalmuk sincs a keménységről.
2006-ban az Orbán szervezte kormányellenes puccskísérlet letörése az kemény volt - ahogy hasonló esetekben Európa szerte így verték,verik vissza a szélsőséges tüntetőket.

Szerintem 2006-ban kesztyűs kézzel bántak a fasisztákkal!
Ha én akkor rendőr lettem volna, egyedül több náci lázadót nyomorítottam volna meg, mint akkor az összes rendőr összesen - erre varrjál gombot geci !!!
1984
Budaházynak le kell vágni a fejét és körbe kell hordozni Magyarországon, hogy mindenki meglássa.
Budaházy egy terrorista és szabadlábon van - ???
Polt Péter - ???
Valaki -???
Senki - ???

(nekem a szétszakítás teccik igazából - lóval, autóval, mindegy)
kereső
@tudode: Már akkor is egy scheggnyaló kis hülye volt. 2007-ben azt mondta ez a kis senkiházi- persze Gyurcsány- hogy amig nem euro a fizetőeszköz Mo.-n, addig fagyasszák be a képviselők fizetését. Euro a láthatáron sincs, de a képviselők fizetése az nem fagyott be- főleg 2010 után nem.
csipetke
Hogy a nemzeti kakadu nem szégyelli magát,mikor azt veti Weber szemére,hogy ebben a járványhelyzetben ráértek azzal foglalkozni,hogy őket kib@szarintsák a Néppártból.A fidesz a járványhelyzet közepén a teljes felhatalmazással mivel foglalkozott a járvány helyett?Az alaptákolmányba,és a szavazási törvénybe való belepiszkálással,és annak eldöntésével,hogy mekkora f@szságokra költsenek száz,és százmilliárdokat,és az idióta egészségügyi törvényükkel,amivel egy csomó egészségügyis felmondott,további 7 ezer pedig májusig marad.És akkor mi lesz,ha ők is elmennek?Itt pusztulunk meg sorban egészségügy nélkül?Iyen aljas,kártékony kormánya még nem volt ennek az országnak
solidedge
Szíjjártó mindent elkövet, hogy egyre hülyébbnek látszon. Pedig hiábavaló az igyekezet, ha egy szót sem szól akkor is látszik.
tudode
@kereső: .
Nagyon elszaladt a dicsőséges nagyurak tiszteletdíja ahhoz képest, hogy 1990-ben 32.500 Ft volt. Ma már a csillagos ég. De nem is lenne probléma, ha megelégednének a tiszteletdíjukkal, és nem szakmaként művelnék a sportot!
.
Úgy tűnik a felcsútinak a kakadu lett újabban a jobbkeze, vagy micsodája!
kereső
@tudode: Nem újabban- már az gyakorlatilag 2006 óta. Hiszen már akkor is gátlástalanul tudott hazudni- limuzinszocizni, gyurcsányozni, és az egekbe magasztalni orbánt.
Amióta "külügyminiszter" azóta meg teljesen elszaladt vele a ló. Mert még ha lenne valami kis diplomáciai érzéke- de nincs. Csak az arrogancia, a fennhéjázó nagyképűség, a hazudozástól sem riad vissza- fapovával adja elő a legképtelenebb dolgokat is. Magyarországnak igen jó hirű diplomáciája volt-még az átkosban is, na ezt ez a toporzék teljesen lenullázta.
Pálinkás Pál
" Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztető gépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet. Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte munkaidejét? Nos, a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte "
no akkor büdös kakadu nézzünk kicsit körül...
1: tömjénzsóti féle vadászati kiállítás..
2: Moto-Gp pálya...
3: Nyíregyháza stadion,meg a többi...ezek mind kihagyhatatlan lépések járványügyben,igaz te köcsögduda???
tudode
Igen!
.
Hungarikum az, hogy lejárt flemezű rakcióvezetőkből/szóvekből lehet közjogi méltóság, többnyire hálából, űféleségétől kezdve az egész galeri!
.
A gazdíja pl. azzal kárhoztatta néhai Antall József miniszterelnököt, hogy műsorpolitikát csinál(t)!
.
Addig nem lesz nyugi ebben az ország, amíg ezek rontják a levegőt!
verőce21
Nehogy már politika legyen az, hogy azt mondom, Soros György madzagon rángatja az EU-t...!
csak úgy....
@verőce21: már megszoktuk töled a látnoki és igazmondó képességed! :)
sokanvagyunk
„Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte munkaidejét?“
Szijjártó ezzel: Szijjártó Péter megszólalt, válaszul bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet - Propeller
1984
A belga nacionalistáknak nem hiányzik a Fidesz

"A belga nemzeti delegáció vezetője, Geert Bourgeois nem akart jósolni, de arra felhívta a figyelmet, hogy pártja az Európai Parlamentben a jogállamiság tiszteletben tartása és az európai források összekapcsolása mellett szavazott."

hvg.hu/eurologus/20210305_A_belga_nacionalistaknak_nem_hinyzik_a_Fidesz?s=hk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.