Hír: „A Fidesz ma elhagyja az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióját – értesült a Magyar Nemzet.” Istenem! Végre! Majdnem pontosan két éve írtam ezeken a hasábokon, hogy „kifelé a néppártból, de gyorsan!” Hát most kétszeresen is leírhatom újra: Végre! Szerintem többet vártunk, mint kellett volna, de most már nem számít. Ami viszont nagyon is számít: ezennel vége annak a vérlázító hintapolitikának, amelynek soha semmi más értelme nem volt, mint megfelelni azoknak, akiknek nem lehet és nem szabad megfelelni. Vége az elvtelen alkuknak, a sehová sem vezető kompromisszumoknak, vége annak a megalázó aprómunkának, amelynek során a nyomorult Webernek kell megfelelni. Amúgy ez a néppárt nem az a néppárt. Az a néppárt – amelybe egykoron a Fidesz belépett – nincs többé. Weber és a többi liberális kiirtotta ebből a pártból a kereszténydemokrácia, a konzervativizmus, a hagyományos európai értékek maradékát is. Ezt leginkább onnan lehet tudni, hogy Weber most ezt bírta írni...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
A belga nacionalistáknak nem hiányzik a Fidesz

"A belga nemzeti delegáció vezetője, Geert Bourgeois nem akart jósolni, de arra felhívta a figyelmet, hogy pártja az Európai Parlamentben a jogállamiság tiszteletben tartása és az európai források összekapcsolása mellett szavazott."

hvg.hu/eurologus/20210305_A_belga_nacionalistaknak_nem_hinyzik_a_Fidesz?s=hk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Zsóti megint szart valami szellemi moslékot a híveknek ?
verőce21
@csak úgy...: Háááááá…Háááááááááááá…Hááá…!
Yoda69
Vegre eg dolog amiben a fideSS, az ellenzek es a demokratikus partok tobbsege egyetert. Orom mindenkinek hogy a naci fideSS mar tagja a Neppartnak.
Yoda69
@Yoda69: Helyesen:
a naci fideSS mar NEM tagja a Neppartnak.
verőce21
A Marx-Weber párt amelybe egykoron a Fidesz belépett – már nincs többé, szétforgácsolódik a szocik javára...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.