Még újév napján, nem sokkal Fischer Iván pohárköszöntője után is leadtak egy ilyet. A videókban bemutatott hét „családból” háromban ilyen különleges „szülők” jelentek meg: egy homoszexuális pár, egy leszbikus pár és egy egyedülálló örökbefogadó homoszexuális férfi. Az „érzékenyítésnek”, vagy közkeletűbb nevén „buzipropagandának” hívott reklámfolyamot természetesen korhatári besorolás nélkül vetítette a züllött csatorna, hogy lehetőleg minél több kisgyermek lássa, s idejekorán megkedvelje a degenerációt. Ez ugyanis valamifajta követendő életpélda az RTL szerint: így kell élni, ez a jó, ez a modern! Éljen a szodomizmus! Hétből három. Retek Klubék szerint ez lenne a kívánatos arány. Ha majd’ minden második „család” így festene. Papa és papa. Vagy mama és mama. Bár elvileg az örökbefogadásról szól az agymosás, a fő cél mégsem ez. Hanem ennek a létállapotnak a terjesztése. Legyen minél több homoszexuális! „Népesítsék be” a földet! (A „hogyan” már más kérdés…) Mintha az valami...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
ez Pilhál Tamás szintje. Oszt' Jónapot !
namihami
A 2021-es szilveszteri köszöntő elmondására javasolnám a Szájernénit.
Hiteles fideszes évzárás lenne...
CsipkeRózsa
@durbincs: Kár a sok hozzászólásoddal szaporítani a klikkeléseket, hiszen csak pocskondiázni, sértegetni tudsz mindenkit. Ha finom, úriemberként, szép szavakat használva klikkelnél annyiszor, ugyanott lennél, mint most, és még elégedett is lehetnél magaddal.
NKF
Agyonra büntetni a buzi propagandát!Buznyákok voltak régen is,de legalább kussoltak!
A vörös csillagot betiltották,a buzik meg azt csinálnak amit akarnak.
Hol vannak törvényhozók?Nem lehet igaz,hogy már a buzik vannak többségben?
solidedge
a vadhajtások megint levelet csempészett ki a diliházból. Tessék rájuk jobban vigyázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.