Ezt egy uniós jelentés állapította meg. Németország a legfőbb európai célpontja az orosz dezinformációs kampánynak – mutattak rá az Európai Unió külügyi szolgálatának friss értékelésében. "Egyetlen EU-tagállamot sem támadnak erőszakosabban, mint Németországot" – írták a jelentésben, amely szerint "rendszerszintű kampányok" folynak mind politikai szinten, mind pedig a Kremlhez közeli médiában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben

A harcostársak tandeme csak kis különbséget mutat

„Németország a legfőbb európai célpontja az orosz dezinformációs kampánynak” – erről számol be a hvg.hu egy az Európai Unió külügyi szolgálatának friss értékelésében olvashatókra hivatkozva.
A jelentés szerint Putyinék „rendszerszintű kampányokat" folytatnak mind politikai szinten, mind pedig a Kremlhez közeli médiában.
Mos a dolog a mi retardált dagadt törpénk vonatkozásában is hasonló fogalmazható meg: rendszerszintű kampányokat folytatnak (szinte folyamatosan) mind politikai szinten, mind pedig a kormányközeli közeli médiában – ráadásul igencsak ocsmány stílusban és hangnemben – az EU (ami náluk Brüsszel) ellen, de valójában a teljes nyugati európai polgári kultúra ellen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.