Drámai hetünk volt, ezért most arra gondoltam, hogy hozok nektek egy közvetlenebb videót kezdte a bejegyzését a Facebookon. 

Elárulok 5+1 titkot, amit csak egy miniszterelnök tudhat:)

-írta hozzá!

A kommentek többsége szerint egész egyszerűen:

Olyan emberi és érthető, egyszóval, szerethető!

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pécsi
@relatív: IGEN. LAZA VOLT! Hazudott reggel, meg este, meg délben! Azért írom igy mert ez a hülye még a napszakokat sem tudja rendesen! A szakdolgozata, amit sógoráról másolt,a mai napig nem került elő! Ilyen kretén mellett voksoltok? Gondoljátok meg proletárok!! Ha véletlenül rossz helyen és időben mentek az utcára, ez a görény a szemeteket is kilvöti!!:
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Valójában nem árult el szolgálati titkokat Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök, mivel nyilvános a védett személyekre vonatkó kormányhatározat, amelyből következtetni lehet
.
160/1996. (XI. 5.) Korm. rendelet
a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99600160.kor
--------------------------------------
.
!!!
.
relatív
Az igazság az, hogy Miniszterelnökként IS ilyen ' laza ' volt, lett IS belőle sok baja, amit manapság többen hátrányára írják, pedig az igazság az, hogy előnyére írható ! ! :-)))
pécsi
@relatív: IGEN. LAZA VOLT! Hazudott reggel, meg este, meg délben! Azért írom igy mert ez a hülye még a napszakokat sem tudja rendesen! A szakdolgozata, amit sógoráról másolt,a mai napig nem került elő! Ilyen kretén mellett voksoltok? Gondoljátok meg proletárok!! Ha véletlenül rossz helyen és időben mentek az utcára, ez a görény a szemeteket is kilvöti!!:
Dr Beviz Elek
Hát! Talán lehetne a Színművészeti Egyetem főigazgatója, de más nem!
ómió
Szóval, nemcsak "reggel, éjjel meg este" hazudozott?
Pipás
@pécsi: Nem lövetett ki semmit. Ha ilyeneket állítasz, akkor csak a szokásos fideSS hazugság szöveget nyomod. Hallgasd meg a Szili Katalin álatal ellopott öszödi beszédet még egyszer és próbád megérteni (nem biztos, hogy menni fog) Olyan "kretén", hogy Orbánnal felmosatta a padlót a nyílvános vitában. Ugyanolyan hazudozó vagy, mint a kormány média. És soha nem szavaztam Gyurcsányra, de ezerszer becsületesebb, mint Orbán és a tolvaj bandája.
TollerBela
Azért ez lett volna a helyes irány, nem az, ami aztán orbánnal beköszöntött ! Most nem Gyurcsányról van szó, hanem az egésznek a szelleméről ... jelzem, a zsigerből Gyurcsány-elleneseknek semmiféle emberismeretük nincs, a korrekt erkölcsökről már nem is beszélve ! Mert hibázhatott ez az ember többször is, de hogy ne lett volna elkötelezetten demokrata, azt senki sem vonhatja kétségbe. Találjunk egy még okosabb demokratát, gyerünk ...
Katalina62
@pécsi: érdekes, lehet, hogy lemaradtam valamiről, de én még nem hallottam néven nevezni az embert, akinek kilötték a szemét! Szokatlan, hogy láthatatlan is!
Pipás
@Gyurka80: A tömegoszlatást mindenhol a világon így csinálják, csak hogy ne halj meg hülyén.
Béla333
@sgl: tegnap 10.27
Kellett volna...
Szerinted miért nem volt még vizsgálat sem Orbánék érintettségéről a 2006-os eseményekben?
A Feri inkább erről pimpogjon!
Ha akkor kivizsgálják, a bizonyítékokat egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében elénk tárják, a felbújtókat és a végrehajtókat leültetik, akkor most nem ez az elmebeteg pöffeszkedik a várban...
Miért nem történt semmi?
Gyurka80
@Pipás: Úgy hogy szemeket lőnek ki hülyegyerek?
Pipás
@Gyurka80: Édesnyád a hülye, aki egy ilyen hazaárulót a világrahozott. Egyébként aki eleget tett a rendőri felszólításnak, azzal nem történt ilyen baleset. Aki pedig balhézni akart, az magára vessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.