Mint arra már korábban is számítani lehetett, egyre több ország oltásigazoláshoz kötné a koronavírus-járvány miatti lezárások enyhítését, bizonyos szolgáltatások igénybevételét és a turizmus beindítását. Sokan szívesen oltakoznának, csak éppen nincs mivel. Minden európai országot súlyt a vakcinahiány, az oltási tervben elsőbbséget élveznek az idősek, így a fiatalabb, utazni vágyó korosztálynak jobb esetben is hónapokat kell arra várni, hogy megkapják a világ jelenleg legkeresettebb vakcináinak egyikét. Másoknak viszont eszük ágában sincs oltásra jelentkezni, ezért úgy döntöttek, hogyha máshogy nem megy, illegális igazolást szereznek.

(Forrás: bitcoinbazis.hu, BitcoinBazis által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
csak tudnám mi az
konszolidátor: NNSZ.
Gugli sem ismeri e szavakat, pedig ez a kulcs!
Pénzmosoda neve??
nezelodo
Alighanem olyan lesz ez az igazolás is, mint a feltöltőkártyás telefonok évenkénti regisztrálása a "migránsáradat megfékezése" végett! Meg kell csak nézni a hirdetési portálokat, ahol százas tételben árulják a már regisztrált SIM kártyákat valószínűleg fiktív nevekre, és vállalják az évenkénti újra regisztrálást is.
Ha így fog működni a zseniális oltási kártya, az csak egy pénzszivattyú lesz valamelyik NER társnak, és eszköze a vírus immár igazolással való tovább hurcolásának. Aztán ha valaki meg merészeli említeni, hogy amihez nyúl a kormányunk, ott csak a pusztítás és a mutyi működik, akkor mint a veszett kutyák úgy támadnak rá a haszonélvezők trolljai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.