Értelmetlen, magamutogató és káros döntésnek nevezte Szijjártó Péter külügyminiszter Brüsszelben, hogy az EU Külügyi Tanácsa összesen öt országgal szemben döntött szankciós intézkedésekről. Mondta mindezt nem sokkal azt követően, hogy ő maga is hozzájárult a szankciós listához.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem tortent semmi kulonos - a gunarnyaku kulugyer hozza a fo"ni-fele format: hiszen a hu'gyagyu' is szo nelkul alairta annakidejen 2016-ban az EU-ban a kvota torvenyt, aminek alapjan 1294 igazolt menekultet atveszunk Nemetorszagtol, de ahogy hazaert az ulesrol az elmeroggyant mini Napoleon, maris kopkodni kezdett visszafele, majd kiirta a torvenyt egy olyen nepszavazasra is, amivel csufosan megbukott!
Most ugyanezt koveti a kis hulye kulugyer is...
voltmárjobbis
Nézni nem bírom a tv-ben szíjjártó, gulyás fapofáját, ahogy a hazugságokat mondják.
Mintha álarc lenne rajtuk: semmi mimika. Jól ki vannak tanítva orbán által.
karma1
@voltmárjobbis: Kiszurtad mar, hogy gulyasnak mennyire le van sovanyodva az a hazug pofaja? Kb. egy honap alatt oriasit fogyott, mar nincs az a horcsogos kolokgolya kepe...
Nessy
@solidedge: Orbán is, külügyérünk is elmondhatja magáról: " álmomban két macska voltam"! Csak ők ébren is azt játsszák! Hétfőn elfogadnak, aláírnak, kedden tiltakoznak, szerdán vétóznak! Ebbe még egy tibeti imamalom is elszédülne!
voltmárjobbis
@karma1: március 23 22:44
Hogy lenne soványodva azt nem, de a fapofa az igen. Mintha botox-t kapna mimika elllen.
Bár asszem egy fideszes politikusnak nem kell botox a fapofához.
Csak a pénz és a hatalom orbán által.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.