Újabb alkalmazott hagyta faképnél Meghan Markle-t, ráadásul ezúttal egy igen fontos tagja a személyzetének – írja a Ripost.hu.

Sorozatban mondanak fel, Meghan Markle főtanácsosa is inkább menekül a Duchess elől

Fotó: Daniel Leal-Olivas / AFP

A nő alig egy éve, nagy reményekkel érkezett a sussexi hercegi párhoz, de hamar megbánta, hogy felmondott Bill Gates-nél – írja a Ripost.hu.

Ahogy a lap írja, II. Erzsébet királynő két belső vizsgálatot is elrendelt az elmúlt időszakban a Buckingham-palotában. Az egyik azt hivatott kideríteni, hogy valóban érték-e rasszista atrocitások a család vagy bárki más részéről Meghant. Illetve a királyi család alkalmazottjai közül többen a sussexi hercegné ellen tettek panaszt, amiért megalázta őket.

Az sajnos tény, hogy Meghan mellett nem sokáig bírják az emberek. Amíg a királyi család aktív tagjai voltak Harryvel, legalább 9-en mondtak fel az egykori színésznő miatt. 

Catherine St-Laurent tavaly áprilisban Bill Gates cégbirodalmát hagyta ott, hogy a sussexi hercegi pár személyzeti főnöke, majd Meghan főtanácsosa legyen. De kevesebb, mint egy év után le is lépett. A pletykák szerint vele sem beszélt megfelelő hangnemben a hercegné – folytatta a lap.

Forrás: Ripost.hu

Címlapkép: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pécsi
Primitív nő, az amerikai életforma nem illik egy európai királyi udvar szintjéhez. Nagy kár volt neki belefognia, nem megy. Végül is belátta, lelépett! Kár azért a szegény csúnyácska hercegért! Kb. 1 év múlva válás lesz belőle!
csak úgy....
@pécsi: neked inkább a rogán tóni házasságaival kéne foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.