A Colorado államban található Boulderben egy szupermarketben egy fiatal férfi kezdett lövöldözni, a támadásban tíz ember vesztette életét – írta meg a 444.

Azonosították a hétfő esti coloradói tömeggyilkosság elkövetőjét

Fotó: Jason Connolly / AFP

A rendőrség a helyszínen tűzharcba keveredett a támadóval, de elfogták, majd sérüléseivel kórházba szállították. Kedden pedig nyilvánosságra hozták, hogy a gyanúsított a 21 éves Ahmad Alissa, aki stabil állapotban van, ezért hamarosan a helyi fogházba szállítják. Tízrendbeli emberöléssel vádolják.

A támadás indítékát még nem tudták azonosítani, azt viszont már kiderítették, hogy a fegyvert, egy AR-15 gépkarabélyt alig egy hete vette a támadó. A gyanúsított családtagjai azt mondták a nyomozóknak, hogy a férfi valamiféle mentális zavarban szenvedett, többek közt tévképzetei voltak.

A boulderi rendőrség ma délután azt is közölte, hogy azonosították az összes áldozatot és értesítették a hozzátartozókat.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: AFP

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
megdöbbentő volt a látvány...ennyi rendőrautó, mentőautó, tűzoltó, állami kocsi, meg minden más egy bűntény helyén? Egyenruhásból annyi volt, mint égen a csillag...

...és élve elvezették a gyilkost...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.