Jobb- és baloldali összefogás valósulhat meg, a nagy pártcsaládok közösen kérik a határozott eljárást Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. A nagyobb EP-frakciók arra szólíthatják fel az Európai Bizottságot, hogy vegyék komolyabban a jogállamiságról szóló szabályok betartatását, és gyorsítsák fel a szabályok alkalmazását, ne várják meg az Európai Bíróság döntését, ahova Magyarország és Lengyelország fordult a jogállamisági kritériumok elfogadása miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
huhu mit fognak ezek kapni Viktortól??? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: az EPP már megkapta a magáét:
Az Európai Néppárt (EPP) a külső kihívásokkal szembenézve egyre kevésbé képes hű maradni értékeihez, és egyre kevésbé képes új elképzelések befogadására - jelentette ki Trócsányi László fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő az Euractiv című brüsszeli hírportálon megjelent Válaszúton a Fidesz és az EPP című keddi írásában.

Trócsányi László közölte, az EPP-ből hiányzik a sokszínűség és a jövőkép.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Párhuzamok

Miközben Orbán lerúgta magáról az EPP nyűgét a nagyobb EP-frakciók arra szólíthatják fel az Európai Bizottságot, hogy vegyék komolyabban a jogállamiságról szóló szabályok betartatását

Sőt a felhívásban az is szerepel, hogy „gyorsítsák fel a szabályok alkalmazását, ne várják meg az Európai Bíróság döntését, ahova Magyarország és Lengyelország fordult a jogállamisági kritériumok elfogadása miatt.”
Mindeközben Trócsányi László fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő az Euractiv című brüsszeli hírportálon megjelent Válaszúton a Fidesz és az EPP című keddi írásában érdekes és sajátságos dolgokat mondott:
„Az Európai Néppárt (EPP) a külső kihívásokkal szembenézve egyre kevésbé képes hű maradni értékeihez, és egyre kevésbé képes új elképzelések befogadására”,
illetve
„az EPP-ből hiányzik a sokszínűség és a jövőkép.”.
Sőt – most fijejj Wazze -: „ha a pártcsalád nem gondolja újra az európai politikában játszott szerepét, a baloldal felé fog elmozdulni.”!
Fog??? Az m1-en már arról folyik a mantrázás, hogy a baloldal bekebelezte!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.