Kifizette a koronavírus miatti korlátozások megszegéséért kiszabott 250 eurós büntetést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Mit akar? Több tiszteletet? Nem volt még elég???
mzper x
Ez tényleg azt hiszi, hogy ebben az egész történetben az volt a legnagyobb baj, hogy megszegte a kijárási tilalmat?
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen!

A Fideszben már tényleg csak nem normális, mentálisan és erkölcsileg teljesen leépült emberek vannak.
RonaGyuri
Tiszteletet a derék Jocónak! Nem semmi! De a csúcs, hogy komolyan gondolja! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Megint félreértettük ártunkat és qurmányunkat

Azt hittük, hogy mostohán kezelik a pedagógusokat

Számos momentumon akad ki az ember, ha a hazai pedagógusok contra kormány küzdelmeket nézzük végig, vagy csak soroljuk. Már-már az ádáz csökönyösség határait is túllépi az az az igyekezet, ahogyan ellenállnak a józan ész által is egyértelműen hasznos kezdeményezéseknek. Ezek közül is legnyilvánvalóbb a pedagógusok oltása. Amit még csak megfontolni sem hajlandóak.
Ezen ügyek fényében nem hangzana jól, ha arról elmélkednék, hogy ártunk és qurmányunk törődik a nemzet napszámosaival.
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete beszámolója szerint: nemcsak a munkahelyi, de még a pedagógusok saját, otthoni számítástechnikai eszközeibe is bele szeretnének nézni a tankerületek. Legalább is ezt tartalmazzák egyes a pedagógusoknak Az állami iskolafenntartó Klebelsberg Központ nevében kiküldött megállapodás-tervezetek.
Hoc & nunc nem értekezem a párhuzamról – az ellátás nyalánkságai kapcsán már megtettem – a képviselőkkel, csak megkérdem: mit szólnának, ha Kövér Laca belekukucskálna a gépeikbe?
Persze annak meg van a maga oka, hogy „annak ellenőrzése érdekében, hogy a magán- és munkahelyi tartalmak elkülönítéséről meggyőződjön” hivatkozással megcsócsálják „a saját levelezését, közösségi médiában folytatott tevékenységét, fájljait, fotóit”!
Azonban ez nem antidemokratikus és főleg nem abuzálás céljaiból történi, hanem a pedagógusok megóvása a cél. Megóvni őket a kormánytól idegen gondolatokról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.