Hajlamosabbak vagyunk olyan eseteket jelenteni, mikor az elkövető a mi társadalmi státuszunknál alacsonyabb szintet képvisel, vagy számunkra idegen, mivel más országból jött – állatja komoly képpel Stina Holmberg, a testület egyik elismert tagja. Óvatosan hozzátette, azért persze “elképzelhető”, hogy a migránsok nagyobb arányban erőszakolnak meg nőket, amit azzal indokolt, hogy “más a kultúrájuk”. Teória: csupán butábbak Egy 2010-ben, 50 ezer férfi bevonásával készült svéd tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az alacsonyabb IQ-val rendelkező férfiak jóval nagyobb arányban követnek el bűncselekményeket, és gyakrabban kerülnek börtönbe, mint az átlagos, vagy magas IQ-val rendelkező társaik. A lap szerint ez megmagyarázná, hogy az afrikai és közel-keleti migránsok miért erősen felülreprezentáltak a nemi erőszakok terén. A szebb napokat látott Svédországban ilyen statisztikákat nem vezethetnek, ezért a

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@durbincs: @Shikari: nektek mi közötök van svédországhoz? @durbincs: talán neked,-csak nem te lököd a svéd cikkeket,te is migráncs brútusz?
kokopelli
@csak úgy...: semmi közük,de választ várnak!(;-))
ómió
"Haladóilag" viszont a "bevándorlóknak" olyan, hogy "hibája nincs is"! Pont, ahogy a "haladóknak" esze!
cikicakk55
Jól összegyűlt a szemét ennél a cikknél. Már csak Málna hiányzik,meg verőce.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.