A Demokratikus Koalíciót jól láthatóan az sem zavarja, hogy Európa szerte tombol a koronavírus-járvány harmadik hulláma, és naponta több ezer ember életét követeli a pandémia. Gyurcsányéknak ennek ellenére továbbra is az az egy fontos, hogy a hatalom megszerzése érdekében támadja a kormány járványügyi intézkedéseit. A magyar szakemberek azonban többször is megerősítették, hogy a hazánkban alkalmazott valamennyi vakcina hatásos és biztonságos, a járványból az egyetlen kivezető út a védőoltás. A Sinopharm vakcinával egyébként már több millió embert oltottak be a világon, köztük a szomszédos Szerbiában is. A Gyurcsány-párti polgármesterek nemrég mégis felszólították a kormányt, hogy ne küldjenek orosz és kínai vakcinát azokba a városokba, ahol gyurcsányista vezetés van, miközben ezekben a városokban is sokan várják, hogy hatékony és biztonságos koronavírus elleni vakcinához jussanak. Gyurcsányékat azonban ez nem érdekli. A baloldal oltásellenes kampánya miatt emberek halhatnak meg...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak a pontosság kedvéért, ha már az újságírónak (újságíró???---hahaha) fontosabb volt a pártfeladat, mint a hitelesség: Az Unio által be NEM vizsgált kínai és orosz vakcina ellen. A független (nem OGyÉI) vizsgálók által bevizsgált vakcina ellen semmi nem történik. Mert az ugyebár nem vizsgálat, mikor a Gazda leszól és a hivatal két nap alatt áldását adja.
Persze, a ""szijjártó-oltás"" melletti kételkedés KESMA tilalom hatálya alatt van .Hiszen az pénz--nekik.
namihami
@Szeparepa2: Tévedsz, a felhozatal a propi szerkesztőjének ""alkotása"" volt. Mi csak reagáltunk rá. Lehet, hogy az is hiba, de ahogy Te ugrasz dolgokra, ezt (néha) el kell fogadnod tőlünk is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.