“Magyar, lengyel, két jó barát, értik egymás humorát.” Olyan jó kedvem volt, hogy egy pillanatra elfelejtettem, milyen országban élek, ezért szó szerint vigyorogva adtam le a lengyel-magyar barátság hivatalos napjára, március 23-ra a “Magyar, lengyel két jó barát, kiröhögi a nyomorát” című cikkemet. A cikk egy hazájában legendás - és nagyon vicces - kortárs lengyel karikaturista munkáival ismerteti meg a magyar olvasókat,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na de ez telitalálat

Zsóti egy tahó, de nem is nagyon titkolja, sok értelme nem is lenne, de mint tudjuk az értelem nem tartozik az erényei közé

Hogy egy pofátlan arrogáns műveletlen – pontosabban még rosszabb, mert félművelet, még pontosabban igencsak felületes a műveltsége – tróger abban nincs semmi újság. S nem csak róla, de a barátairól is egyértelmű. Elég ha a viktoriánus Robinsonra (egy barátom szerint összekeverte Mrs. Robinson férjével) vagy a KDNP-sek legújabb keresztényüldöztetés sirámára gondolok.
Egy hete „Történelemoktatás Szily László részére” címen ment neki egy 444.hu-s cikknek.
Aminek igencsak megvan a pikantériája. A szokott félművelt melléfogásai mellett (most Babitsot sikerült félreértenie, igaz csak azt követően, hogy okadatolta, hogy a Varáshegyből sem sokat fogott fel) egy igencsak aktuális mondatra is futotta: „minden hülye az európai identitásról pofázik”!
Nos lássuk be ez egészen a tegnapi nagycsütörtöki seance -ig csupán egy bugyuta fikázásnak tűnt, de a az európai reneszánszról zagyváló treethoms valóságshow után már értelmet is kapott! =))
RonaGyuri
@Shikari: látod mekkora barom vagy; irodalmi rény, hogy a zsidó viccel zömének kitalálója zsidó! =))
RonaGyuri
@Shikari: csak azt igazolod, hogy egy korlátolt barom vagy! =))
Clavigo
@Shikari: Még mindig elcsodálkozom,,hogy te mekkora idióta vagy..Öreg ,,sötét vagy mint az éjszaka..
RonaGyuri
@Clavigo: lenyűgöző, hogy miközben a dagadt türpe 0 toleranciát hazudik, hívei szinte kivétel nélkül antiszemita majmok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.