A dal megtekintése már meghaladta a 265 milliót, arról nincs adat, hogy hányan táncolták már el a koreográfiát tányérral vagy anélkül. A tányér azért, mert az eredeti koreográfia Februárból való. Az angolai „Fenómos do Semba” nevű tánccsoport az 5. születésnapját ünnepelte éppen, amikor felcsendültek a taktusok, és tányérral a kezükben elkezdtek táncolni. Adilson Maíza a „Fenómos do Semba” koreográfusa így emlékszik vissza: „ A boldogságot akartuk megmutatni. Az afrikaiak, főleg az angolaiak egyszerűségét. Azt, hogy lehetséges a boldogság, még akkor is ha semmid nincs, vagy ha olyan időket élünk, mint most a világjárvány kellős közepette.” Két nap alatt két millióan látták a kezükben tányérral bulizó angolai táncosokat.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
kész , vége , eddig bírtam , bojkottálom a propellert
C_3PO
@Nessy: Mondd neki! Szerinted megérti?!
Nessy
@C_3PO: Nem is tudja felfogni, hogy pont ellenkező hatást ér el, mint amire hivatkozik! Jó lenne egy moderátor. Vagy nem telik rá?
Nessy
@C_3PO: Ezt az ismétlés mániát is törölhetné! Esetleg értekezhetne Szeparepa2 fejével.
CsipkeRózsa
@Nessy: Mindenkinek ki kell fejeznie a felháborodását valamilyen módon. Ebből érezni lehet a felháborodást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.