A dal megtekintése már meghaladta a 265 milliót, arról nincs adat, hogy hányan táncolták már el a koreográfiát tányérral vagy anélkül. A tányér azért, mert az eredeti koreográfia Februárból való. Az angolai „Fenómos do Semba” nevű tánccsoport az 5. születésnapját ünnepelte éppen, amikor felcsendültek a taktusok, és tányérral a kezükben elkezdtek táncolni. Adilson Maíza a „Fenómos do Semba” koreográfusa így emlékszik vissza: „ A boldogságot akartuk megmutatni. Az afrikaiak, főleg az angolaiak egyszerűségét. Azt, hogy lehetséges a boldogság, még akkor is ha semmid nincs, vagy ha olyan időket élünk, mint most a világjárvány kellős közepette.” Két nap alatt két millióan látták a kezükben tányérral bulizó angolai táncosokat.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Szeparepa2: Szakadj már ettől az idióta másolási kényszertől. Ennek semmi értelme! Csak megakadályozod az esetleges értelmes vélemény cserét is!
kokopelli
@Nessy: ..én sem értem,hogy mi akar az lenni! Egy pisztolyból mindkét irányba lőni,öngyilkosság is!!
C_3PO
@Szeparepa2: Nem válaszolunk, nyugi!
Nessy
@C_3PO: Nem tudod, van egyáltalán értelmes hozzászólás, vagy az összes hozzászólás ez az idióta ismétlés? Nem értem ezt az egész felesleges ismétlést! Alapjában véve értelmetlenné tesz egy témát, ami esetleg érdekes is lehetne.
ila51
kész , vége , eddig bírtam , bojkottálom a propellert
C_3PO
@Nessy: Mondd neki! Szerinted megérti?!
Nessy
@C_3PO: Nem is tudja felfogni, hogy pont ellenkező hatást ér el, mint amire hivatkozik! Jó lenne egy moderátor. Vagy nem telik rá?
Nessy
@C_3PO: Ezt az ismétlés mániát is törölhetné! Esetleg értekezhetne Szeparepa2 fejével.
CsipkeRózsa
@Nessy: Mindenkinek ki kell fejeznie a felháborodását valamilyen módon. Ebből érezni lehet a felháborodást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.