A mély és bizalmi kapcsolat okait a kulturális identitáshoz való ragaszkodásban kell keresni - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
akkor visszatérünk a pogány, kumiszivó hordázáshoz ???
Eladott Ország
Türk boldogság.
kolozsvaros.com/rovidek/turk-boldogsag/
Erősen kétlem, hogy van bennem, bennünk Türk vér, DNS. Orbánban se hiszem, hogy lenne. Idecsődit 5000 türk tanulót az egyetemeinkre, ráadásul ösztöndíjjal. Nem egy ismerősöm van, nem nagy keresetűek, pár éve még ennyit sem kerestek mint most, egyedül nevelték a gyerekeiket és még a kitűnő sem kapott ösztöndíjat. Járt volna, de nem jutott. Bezzeg a velük tanuló szlovák lányok a lakhatással együtt még ösztöndíjat is kaptak. pedig odahaza jól menő szüleik voltak. Annyira nem dicsekednék a kínai oltással, mert a gyártó jelentette be, hogy vannak akiknél a második oltás sem ad védelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.