A hivatalos statisztika jelentősen eltér a valós adatoktól.

Durván eltér a hivatalos statisztika és a valós halálozási adat Kínában

Fotó: JESSICA YANG / AFP

A Taiwan News szerint 320 ezer gyászoló látogatott ki valamelyik vuhani temetőbe az ünnep előtti hétvégén. Kínában tavasszal tartják a nálunk ismert halottak napjához hasonló sírok megtisztításának ünnepét, ez az úgynevezett Qingming.

Ilyenkor tradicionálisan a legtöbb kínai család lesepergeti az ősei síremlékeit, és virágot is visznek a halottaknak. 

A cikkben azt is megjegyzik, hogy átlagosan napi 500 urnát adtak el a vuhani temetőkben a tavalyi ünnepet megelőző pár napban, amiből arra következtetnek, hogy legalább 40 ezren haltak meg akkoriban a városban.

Mindezekből a tényekből pedig azt a következtetést vonja le a lap, hogy a hivatalos kínai statisztika jelentősen eltér a valós koronavírus okozta vuhani halálozástól. Ugyanis a hivatalos közlés szerint összesen 3869 ember halt meg abban a 11 milliós városban a vírus miatt, ahonnan a vírus indult.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: AFP

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nem baj... Vannak elegen Orbán elvtárs haverjai.. Minálunk legalább Orbán elvtárs mindig az " őszintét " mondja...( kár,hogy nem a tutit )..
Nyírfa
Kína ma már nem híres, hanem hírhedt. A nagyhatalmak felelőssége is, hogy milyen kapcsolatot tartanak vele. Mi lenne ezzel a hatalmas országgal, ha nem találna gazdasági partnerekre? Ki kéne próbálni.
kereső
@Nyírfa: És akitől vettük a vakcinát az a gyártó- állami vállalat- az 2013-2018 között vakcina hamisitási botrányba keveredett. A gyermekeknek kötelezően adandó DI-PER-Te oltás vakcinájával, amelynek kvetkeztében gyermekek haltak meg. Valami lehet most is, hiszen év elején lemondott a Sinopharm vezére, és felügyelő bizottságának vezetője.
Nyírfa
@kereső: És ezen a magyarok jó része gondolkodik-e? Pláne, ha a kormány , teljesen eszét vesztve dafke kötelezővé teszi az oltást, akár a gyermekeknek, akár a teljes lakosság körében, csak fogyjon a keleti vakcina. Bár, lehet, hogy akkor törne ki a forradalom.
Attól függetlenül, hogy nagyon nem mindegy, milyen döntéseket hoznak még, az mindent elmond róluk, hogy felmerül velük kapcsolatban a népirtás vádja.
Gazella
Nem kell keletre futni, elég ha itthoni áladatokat nézzük.
karma1
@kereső: Es mara mar szerintem nem is elnek a Sinopharm lemondott vezetoi! (A betegseget eloszor diagnosztizalo 35 eves orvos mar nem sokkal a felfedezese utan "elhunyt")
karma1
@Nyírfa: Es ezek utan meg mindig vadnak tartanad az en elkepzelesemet arrol, hogy az ampullakban viz van oltoanyag helyett?
Vajon honnan lett annyi alapanyag a vakcinagyartashoz, hogy eleg legyen a tobb mint 2 milliard lakosu Kinanak a ketszeri leoltashoz, es meg teljesiteni tudja az osszes banankoztarsasagnak (Brazilia, Venezuela, Ma.o. es meg nehany allamnak, aki meg leall veluk uzletelni) tett szallitasi kotelezettseget is?
Eszre kene mar venni, hogy mao ce tung orszagaban megvalosult a kommunizmus, (ami egyebkent is a kevesek diktaturajat jelenti a tomegek felett), es ezt ohajtja exportalni a most felcseperedo diktaturakba is.
Ahogy hszi csi ping hazudik, ugy hazudik a magyar matrjoska valtozata is, a kis mini putyin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.