Pánikot váltott ki egy ismeretlen autó, mely megsértette a The Goring Hotel körüli biztonságos zónát, ahol Kate Middleton épp esküvőjére készült Vilmos herceggel.

Kate Middleton a méregdrága The Goring Hotelben szállt meg húgával, Pippával és édesanyjával a 2011. április 29-i nagy nap előtti este. Az ITV A nap, melyen Vilmos és Katalin megházasodott című új dokumentumfilmjében Bob Broadhurst, a rendőrség parancsnoka idézte fel azt a pillanatot, amikor a tisztek találtak egy autót, amely megsértette a hotel körül levő biztonságos zóná.

A csapatnak mindössze 20 perce volt a fenyegetés megszüntetésére, mire Kate elindult a Westminster-apátság felé.

Pánik tört ki Kate Middleton és Vilmos herceg esküvői helyszínén

Nem tudom, hogyan történt, és nem is igazán akarom tudni, hogyan történt. De valaki autóval átjutott a biztonságos zónán, közel hajtott a The Goring Hotelhez, kiszállt a kocsiból és csatlakozott a tömeghez

– idézte fel a rendőrség parancsnoka az emlékeket.

Szerencsére az autóban nem találtak bombát, így minden az eredeti terv szerint haladt. Bob Broadhurst azt is elmondta, hogy a jármű tulajdonosát sokkolta, amikor visszatért és kiderült, hogy autójának már nincsenek ablakai és ajtajai, viszont borsos parkolási bírságot sóztak a nyakába.

Forrás: dailystar.co.uklife.hu 

Címlapkép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.