Felbomolhat a lengyel kormánykoalíció, ha az abban részt vevő egyik törpepárt, a Szolidáris Lengyelország nem szavazza meg az EU helyreállítási alapjának lengyel parlamenti ratifikálását. Ez egyben az uniós szintű elfogadást is megállítaná, ami a magyar kormány pénzköltési terveinek is keresztbe tenne.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mikor a pávatánc visszanyal

Az idétlen hisztinek is megvannak a maga veszélyei

Mint ismert valóságos páros botozós pávatáncot adott elő a lengyel és a magyar kormány, pontosabban Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő tavaly az év végén. Vétóval fenyegetőztek, ha „a támogatások odaítélését a jogállamiság érvényesülésének feltételéhez kötik az uniós országok”!
Most kiderült, hogy vannak olyanok, akik ezt komolyan vették. Ráadásul a lengyel kormány egyik tagja, a egyik koalíciós párt, a Szolidáris Lengyelország. Jelezték, hogy nem fogják ratifikálni az EU közös hitelét!
Qqberci
"a magyar kormány pénzköltési terveinek is keresztbe tenne."

Már megéri :-)))...
csipetke
@Shikari: ...és hogy jönnek ide a bringások és autósok?
silber13
@csipetke: Ebből a félnótásból megint előbújt az elmebeteg bunkóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.