Az egyik megszólaló orvos szerint ha továbbra is ilyen gyors ütemben érkeznek hozzájuk a covidfertőzöttek, hamarosan nem fognak tudni új betegeket fogadni a kórházban. A marosvásárhelyi Maros Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályán forgatott videót osztott meg az oldalán Raed Arafat román belügyi államtitkár, az Országos Sürgősségi Igazgatóság (DSU) vezetője, írja a Transindex.ro.

(Forrás: telex.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nálunk ez elképzelhetetlen. Már a románok is jobbak nálunk egyes dolgokban.
RonaGyuri
@Horizont: Igen távol, de már nem csak Európától, de a Balkántól is

Miközben; „Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár azt írta: ’A kórházakban gyógyítani kell és nem kamerázni.’!!! ”

Mint ismert a közelmúltban bő 2tucat magyarországi szerkesztőség nyílt levélben kérte Orbán Viktor miniszterelnököt és Müller Cecília országos tiszti főorvost, hogy tegyék végre lehetővé az objektív tájékoztatást a kórházakban uralkodó állapotokról.
Az alcímben említett magyar államtitkár erre reagált így. Mindeközben egy másik államtitkár Raed Arafat román belügyi államtitkár, az Országos Sürgősségi Igazgatóság (DSU) vezetője a marosvásárhelyi Maros Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályán forgatott videót osztott meg az oldalán! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.