Volt egy találkozó, ahol Von der Leyennek nem jutott hely.   Mikor végre az európai Ursula rájött, hogy hol is a helye Erdogánéknál, kapott egy kanapét. . A törököknél ez teljesen természetes. Ilyen az iszlám kultúra. Nem értem a “haladó” nyugat miért van kiakadva. A fényességes nyugat beengedte hódítók millióit, akiknél az a legkevesebb, hogy úgy viselkedjenek, mint Erdogan. És ezek csak az alapok, kedves Ursula. Lassan kezdtek rájönni, hogy kiket, milyen “kultúrát” engedetek rá Európára. Ez a tapasztalás csak az első lépés. És ez csak a kezdet.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mázlija volt, hogy a janicsár nem adta el a gyaurlányt egy hárembe.
Tipikus 21. századi kelet-európai kultúra. A Mi Viktorunk és hívei is próbálják felvenni a ritmust. És, miként a tények mutatják, nem is sikertelenül.
Emmersson71
Orbán Recep Tayyip Erdoganról: „Egy dolgot kell tudnia róla. Hatalmas focista. Mint én. És van valami, ami közös a focistákban: az az izom a hát alsó részén. (…) És amikor először találkoztunk, megtapogattuk egymás hátát.”

A hát alsó része az a seqq!

www.youtube.com/watch?v=kz6FWzzdpeA
RonaGyuri
az orbáni kultúra letéteményesei! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.