Mivel Cătălin Cherecheș nagybányai polgármester nem tud elszámolni 2,685 millió lejjel (~195 millió forint), ezért a kolozsvári ítélőtábla döntése szerint 60 napon belül köteles befizetnie az összeget az államnak, Az ítélet nem jogerős, ezért Cătălin Cherecheș 15 napon belül még fellebbezhet a döntés ellen. A Transindex beszámolója szerint az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) még 2019 júliusában fordult a a kolozsvári ítélőtábla vagyonvizsgálattal foglalkozó bizottságához, miután 2,741 millió lej különbséget fedezett fel a Cherecheş által 2012 júniusa és 2017 decembere között polgármesterként szerzett jövedelem és az elöljáró valós vagyongyarapodása között.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Miért nem mondta, hogy lottón nyerte? Nálunk Magyarországon ezzel simán meg lehet magyarázni a vagyongyarapodást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Nem volt a piacon, hogy: szàmla - 10%.
NKF
Nálunk minden tetűnek a nagymama vett mindent a rokkant nyugdíjából!
Amcsiba,AL Caponét csak adócsalásét tudták lesittelni!
Építeni kell még egy-két luxus börtönt,mint a kecskeméti!Kaja,pia ,nők,stb!
csipetke
Hja,ott nincs vagyonnyilatkozat?Na oda kell beírni,hogy nuku vagyon,és mindent ráíratni a zasszonyra,a kutyára,a macskára,de legjobb,ha van egy szatyor gyerek,akiket sajátlábra lehet állítani,oszt ha már meg vannak támogatva előlről-hátúlról,akko mindent a nevükre lehet íratni.Nálunk is van egy ember,aki ezt csinálja,lehet hozzá jönni tanfolyásra...
RonaGyuri
na'iszen így Orbánnak tényleg nem lenne semmije! =))
Béla333
Hoppá-hoppá!
Az irány jó, nekünk is ezt kell követni.

Na ezért előz bennünket már Románia is. Amíg itt a politikusaink évtizedek óta azt hazudják büntetlenül a vagyonnyilatkozataikban, amit nem szégyellnek, addig ott ha nem tudja valaki bizonyítani a vagyona eredetét, akkor azt elkobozzák.
Micsoda lényegi különbség gondolkodásban és főleg cselekedetekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.