A papírtörlőre írta fel a számlaszámlát, majd közölte, hogy ha kell, a munkahelyén is bemártja a házasságtörés miatt. Az ügyész felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott.

Pénzt akart csinálni abból, hogy a felesége megcsalja: ötmillióért zsarolta a családos férfit

Fotó: pixabay.com

A Kecskeméti Járási Ügyészség zsarolás bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2019 júliusában Kecskeméten a félrelépő feleségének a szeretőjétől 5 millió forintot akart zsarolással megszerezni – olvasható az ügyészség honlapján.

A vádirat szerint 2019 júliusában a sértett férfi egy bevásárlás alkalmával megismerkedett a vádlott feleségével, majd szexuális kapcsolat jött létre köztük. A vádlott megtudta a felesége félrelépését.

Anyagi nehézségei voltak, ezért elhatározta, hogy a félrelépést felhasználva pénzt szerez magának.

A vádlott a feleségétől megtudta a sértett telefonszámát és telefonon találkozót beszélt meg vele 2019. július 29. napjának délutánjára egy kecskeméti benzinkút shopjába.

A házasember sértett a találkozón megjelent, a vádlott pedig átadott neki egy papírtörlő darabot, amin egy bankszámla szám volt feltüntetve.

Ezután a vádlott a sértettet kihívta a shopból, majd a shop hátsó részénél lévő üres területre irányította. Itt közölte a sértettel, hogy mindent tud a felesége és a sértett közötti szexuális kapcsolatról.

Azért, hogy a mondandójának nyomatékot adjon, részletesen ismertette a sértett előtt az együttlétek helyszíneit és időpontját.

A vádlott közölte a sértettel, hogy amennyiben 2019. augusztus 2-án reggel 8 óráig a papírlapon lévő számlára nem utal át 5.000.000 forintot, úgy a félrelépésről értesíteni fogja a sértett feleségét és gyermekét, továbbá ezt jelezni fogja a sértett munkahelyén is.

A sértettben az elhangzott fenyegetések komoly félelmet keltettek és azonnal rendőri segítséget kért

- olvasható a hivatalos közleményben. 

A vádlott ezután még figyelmeztető sms-eket is küldött a sértett telefonjára, amelyekben figyelmeztette a sértettet a következményekre, ha nem utalja a pénzt. Mindezek ellenére a sértett nem fizetett.

A vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, őt a járási ügyészség zsarolás bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem értem a dolgot, miért a férjet vegzálják? A sértett igénybe vette a család szolgáltatásait, s nem akar fizetni, inkább feljelent??? =))
sokanvagyunk
Inkább hálás lehetne a felesége szeretőjének, hogy besegített neki, hiszen csak hiánypótlás történt... :)
ittott
micsoda NŐ: hogy bevásárlás közben én miért nem találkozom ilyenekkel. Pedig naponta kétszer is vásárolok, 3 boltban... az 6 esélyt jelentene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.