Ugyanebben a városban ölték meg tavaly George Floydot. Könnygázzal és gumilövedékkel oszlatták a tömeget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Elfogató parancs volt érvényben ellene és pont. Biztos volt valami nagyobb ügye és nem szórakozásból állították ki. Azt hiszik a másik drogos bűnöző halála miatt létrejött BLM hülyeség miatt nekik már mindent szabad. Csoda, hogy nem indultak még tv beszerző körútra.
Nyírfa
@SÍva: A BLM hülyeség? Ne ábrándíts ki!
A "drogos bűnözőt", aki ott és akkor a légynek sem ártott, megölte egy rendőr. A másik meg asszisztált hozzá.
Talán fel kellene hagyni a faji előítéletek átörökítésével, és mindenkinek egyenlő esélyt adni.
SÍva
@Nyírfa: Nem érthetünk mindenben egyet de azért nincs harag. Olvastam, hogy késsel fenyegetett egy várandós nőt kábítószer hatása alatt. A zavargásokkal és a fosztogatásokkal sem tolerálom. Nem hiszem, hogy ezt így kellett volna intézni.
Nyírfa
@SÍva: Persze, hogy nincs harag. De én elsődlegesnek tartom a tanulást, a példamutatást, így szemlélem a világot, és ott érzem jól magam, ott tudok kiteljesedni, ahol ezt megtapasztalhatom.
Az előítéletek lebontása, azok okainak a kigyomlálása csak tanulás útján érhető el. És a tanulás oda-vissza szükséges. Tudod, az éremnek mindig több oldala van.
SÍva
@Nyírfa: Értem az érveidet és egyet is értek veled de sajnos tapasztalatból mondom, hogy csak azt lehet tanítani aki maga is tanulni akar. Nem lehet csak egyik oldalról nézni a dolgot. Nem mondanám előítéletnek az én hozzáállásomat, inkább a hazai viszonyokat tekintve mint fentebb írtam tapasztalatnak. Az előítéletek lebontásához a másik oldal nagymértékű pozitív változása is kell ami nem mutat jelentős javulást. A politikának viszont őszintén kellene beszélni a problémákról és ténylegesen kezelni a dolgokat nem csak milliárdokkal tömni a fekete lyukat, amiből elszivárog a pénz és semmi nem változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.