Az indoklás szerint az EU-nak már így is túl sok vitája van Kínával.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Mert ilyen töketlen az EU, hogy már vagy 6 éve nyilvánvaló, hogy ELHIBÁZOTT az EU ill EP szabályrendszere, amin megtalálta a rést ez a náci hazaáruló tömeggyilkos anyabaszó patkánydiktátor, és azóta is röhögve kihasználja, hekkeli az EU-t és még mindig nincs megoldás... már rég NATO békefenntartóknak kellett volna bevonulni, de nem tegnap, hanem legalább 4 éve és ha kell katonai erővel leváltani majd letartóztatni az egész NER talib bandát... Nehogy már Afganisztán Irak meg Szomália fontosabb mint az EU egy határ tagállama... mert oda simán bementek, ráadásul erős hadsereg ellen, UGYANEZ MIATT!!! ENSZ-Nato csapatoknak be kell jönni, még akkor is ha esetleg sikerül ennek a náci terrorista tömeggyilkos rabló tolvaj szarbánnak szervezni egy ellentámadást, hangoztatni kell hogy ez nem invázió nem annekció, hanem belső demokrácia támadás és rombolás elleni VÉDELEM, az ország felszabadítása... az egész világ el fogja fogadni, kivéve Putyin, de őt el lehet szépen zárni, feltartani hogy ne érjen ide számára időben... mert Ukrajna beengedi boldogan az euroatlanti szövetséget az országába (hiszen náluk is nagy baj van) és Szerbia sem kockáztatja meg, hogy sunyi Putyin világ agresszor őrjöngésével(amivel a népe 90%-a nem ért egyet) NINCS MÁS MEGOLDÁS BAZDMEG, MIKOR FOGJÁK MÁR FEL VÉGRE??? Tovább húzzák Putyin egyre közelebb kerül, aki be fogja a pincsije seggét védeni, legalábbis megpróbálja, azt akarjátok hogy a világháború megint itt kezdődjön??? Engem elvihetnek háborús uszítás miatt leszarom, AZ IGAZSÁG AKKOR IS EZ...
Nessy
Sok pénz foroghat kockán hazánk nagyjainál! De egyébként is minden diktatúrát megvédenek, minden szankciót megvétóznak! Lett légyen az orosz, kínai, azeri, török!
Nyírfa
Nem lesz ez így jó, kedves EU. Kiröhögi a magyar kormány a demokráciát, ezt már az óvodások is tudják. Tessenek a sarkukra állni, hogy fejlődni tudjon Európa. Akár nélkülünk, de azért ezt nem szeretném. Bürokrácia ide, bürokrácia oda, meg lehet fogni orbánt.
Megoldás lehet egy felszólítás népszavazás kiírására: akarunk-e EU-tag maradni. A válasz igen lesz, és ez egyértelműen orbán bukásával fog járni, mert a maradás demokratikus feltételekhez lesz kötve.
De minden megoldás érdekel, csak ne hagyják már garázdálkodni. Méltatlan ez a helyzet mindenkinek.
RonaGyuri
Ki izen és mit izen?

avagy ki és honnan jövő parancsra cselekszik

Az 5számú pribék Zsóti tegnapi vezércikkében „Tusk a Katynban” ront neki a maga ocsmány módján Donald Tusk-nak, az Európai Néppárt elnökének, akinek most az a bűne, hogy megállapította, hogy: „Magyarország és Lengyelország tragikus rekordokat dönt a halálozások és az új esetek számában. Ilyen, amikor az illiberális demokrácia akcióban van. Azt ígérték, hogy a kisebb szabadság árán a polgárok védelmet és biztonságot kapnak. Betartották az ígéretet, de csak az első felét”!
Nos Zsóti főleg azzal foglakozik, hogy „Nézzük előbb ezt az embert” (így felkiáltó jel nélkül a felszólítás???), nos mi nem foglalkozunk azzal, hogy ki Bayer Zsolt, sőt a mondandója/süketelése zömére sem pazarolunk figyelmet. Csak egy kulcsmondat: „Tusk már se nem lengyel, se nem hazafi, pusztán egy ócska brüsszeli bürokrata. A remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik, ahogy előírják neki, akár Brüsszelből, akár Berlinből, akár Washingtonból jön a parancs.”
Ehhez jól passzol a nap egy fontos híre a reuters.com-ról: „”Hungary blocks EU statement criticising China over Hong Kong, diplomats say!
Ami ismervén a kínai állapotokat (a megvétózott EU állásfoglalás ezekről szólt volna) jól példázza, hogy Zsótiék milyen birodalmi gazemberségekhez asszisztálnak!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.