A nyomozó hatóság a megalapozott gyanú közlését megelőzően, a megalapozott gyanú tekintetében állásfoglalást kért a nyomozás felügyeletet ellátó Fővárosi Főügyészég illetékes osztályától, amely az állásfoglalást megadta, megállapította, hogy a megalapozott gyanú mindkét gyanúsított vonatkozásában fennáll. A gyanúsítottak a gyanúsítás ellen panasszal éltek, ezért az említettek miatt a panaszukat – a tisztességes eljárás követelményét szem előtt tartva – a Legfőbb Ügyészség bírálta el, a gyanúsítás elleni panaszokat elutasította.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

folt
Szorul a hurok: Egyre biztosabb, hogy Bede Zsolt sokkal hülyébb, mint eddig gondoltuk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Ez ciki. Mert Czeglédy fényképekkel tudja igazolni a dolgot- az fb. oldála felrakta a fényképeket.
Sámannus
No és akkor mi lesz a gecik nem kurváznak, vagy nem mászkálnak az ereszeken. A gecik nem képesek tisztességesen élni sem, és már az is bizonyíték, hogy fúrja az oldalukat ki lehet az. Majd basztathatjátok egy mást is ha megbuktok bizony.
Macskaszem
És ha Ceglédy az, akkor mi van?
A bűncselekmény feltárása mióta számít bűnnek? Ja, mióta bűnözők vezetik az országot.
kereső
@Macskaszem: Érdekes egy ország ez a türk orbanisztán Itt a bűnüldöző szervezetek nem a feltárt bűncselekményt üldözik, hanem azt, aki feltárja azt. És lassan ez lesz orbanisztán elhajlitott valósága- ez lesz az igazság!
gina
Rohadt egy kormány rohadt mocskos vezetóivel, ez egy demokratikus állam?? nem egy rohadó mocskos diktatúra, tiszta orosz modell, tanult a putris cigány a jó haveroktól
teuton57
Azert az nem tünik fel senkinek, hogy Czegledy au elözetesböl hogyan tud a neten szabadon posztolgatni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.