Nem ez az első eset, hogy a Magyar Nemzeti Bank piacfelügyeleti eljárás keretében bírságolja meg az Altus Portfólió Kft.-t, mivel 2018 augusztusában szintén jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt ugyanekkora bírságot szabtak ki a Dobrev Klára érdekeltségébe tartozó céggel szemben. Mint kiderült, négy alkalommal kötött kölcsönszerződést az Altus Portfólió Kft. a Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Humán Operátor Zrt.-vel, közel 400 millió forint értékben. A kölcsönszerződések miatt jelenleg rendőrségi nyomozás folyik, Budai Gyula országgyűlési képviselő pedig büntetőfeljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészégnél. A kölcsönök vonatkozásában az is felmerült, hogy európai uniós források juthattak Czeglédy cégéhez, Humán Operátor Zrt.-hez, ezért 2021 februárjában Budai Gyula az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordult, hogy vizsgálják ki a Dobrev Klára és Czeglédy Csaba közt létrejött gyanús kölcsönszerződéseket.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Évekkel ezelőtt, legközelebb majd a 12 év múlva esedékes választás előtt írják le megint a cikket.
CsipkeRózsa
@durbincs: Látom, ragaszkodsz az egy t-hez.
T-Boly
@durbincs:
Bírná a mocsok beletek,ha lecsuknák Gyurcsányt ? A gazdáddal együtt tőle rettegtek ti ,nem kicsit.
pedig rövidesen a nyakatokra teszi a kést ! Tegye is,ne legyen elég férőhely a börtönökben,ezért olyan általános amnesztiát kell végrehajtani,hogy elférjetek,de egymásba érjen a faszok!
Egyébként megvessz meg a szabad kenyértől!
T-Boly
@CsipkeRózsa: Nem ragaszkodik az egy t hez,csak nem érti,hogy minek a második t.
Ez van kezitcsókolomkeresztanyám. Ez szibbolizálja a fideszesek tudását,értelmi ( majdnem képességet írtam) képtelenségét. Tombol az IQ.
T-Boly
Na tessék ! Akasztják a hóhért. Helyesen: ...szimbolizálja"...
Három t vel.
CsipkeRózsa
Valamikor réges-régen, a világnak kezdetén,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.