Mint ismert, tegnap a Hertha vezetőedzője is megszólalt Petry Zsolt kirúgásának ügyében. Erre reagált Szentesi Zöldi László: Két nap után megszólalt. Gyáván, mentegetőzve, mellébeszélve. Azt hiszem, Pali, te addig éltél Berlinben, míg nem kicsit német lettél. Nem a régi, az új német. Jó térdelést hátra lévő életedben, szolgálj, ha füttyentenek, krákogj, ha kérdeznek. Hatalmas csalódás.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
büdös halfarok, vadhajtások, szentesi = a féltett orbáni kipcsák kultúra!! =))
ómió
"Térdizületileg" nála biztos minden rendben! Másutt már nem biztos!
Sámannus
Jáj hát a matyar focista ha a lelkére hallgat akkor már nem is matyar? Mily fax van focilandban? Kezd megjönni az eszük!
szegfue
@durbincs: @durbincs: Ön csak foglalkozzon a bányával, mert az égvilágon semmit sem fejlődött... u.olyan szerencsétlen hülye most is és igy is "kezelem" továbbra is. Nyugodtan irogasson, rohadtul nem érdekel az értelmetlen irománya. Most is csak azért válaszolok, hátha valami megmarad a timsózott agyában...bár reménytelenül ostoba...
ómió
@durbincs: Ezeknél mindig a lé a tét! Aztán, mikor ellopták, másra hazudják!
kokopelli
@szegfue: Annyira meghülyült a "qurbincs",hogy akkor is válaszol,ha valaki nem is kommentelt! Születési
defekt nála!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.