Két és fél éves tárgyalássorozat után egy nagyszabású nemzetközi együttműködés minden részletét letárgyalták az érintettek: az Európai Unió és az Afrikai, Karibi és Csendes-óceáni Államok Szervezetének (AKCSÁSZ) tagjai. Utóbbi összesen a térségben lévő 79 államot tömöríti, a két szervezet négy kontinens másfél milliárd állampolgárát kéviseli. Az eddigi nyilatkozatok alapján Magyarország nem támogatja ezt a szerződést.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
És egy újabb vétó, s ami mögötte van

a derék hvg.hu nem csak nem magyaráz, de nem is engedi kommentelni!!!

Mottó:
„bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez
lelkesen asszisztál, és hazudik, ahogy előírják neki”,
sőt vétózni is vétóz, ha „jön a parancs”!

A „Húsz évre szóló megállapodást kötne az EU a fejlődő világgal – Magyarország még vétózhat” című cikkjében a portál beszámol arról, hogy „”Két és fél éves tárgyalássorozat után egy nagyszabású nemzetközi együttműködés minden részletét letárgyalták az érintettek: az Európai Unió és az Afrikai, Karibi és Csendes-óceáni Államok Szervezetének (AKCSÁSZ) tagjai.!
A cikk említést tesz róla – a címben is -, hogy „Magyarország részéről azonban Szijjártó Péter komoly aggodalmakat fogalmazott meg”. Állítólag a „migráció említése miatt”, ami erősen sántít lévén a megállapodásban egyértelmű az elhatárolódás az „az irreguláris migráció”-tól!
Sokkalta relevánsabb, hogy a megállapodás a kínai és szovjet elvtársaik térségre vonatkozó birodalmi érdekeinek árthat!
Néro
Érthető Csutiland vétója. Egyik se tagja a Türk Tanácsnak.
Nessy
Lassan már szégyelli az ember a vezetőit! Mindenben keres egy szót, amibe belekapaszkodik, és diktátor barátainak érdekében vétóz, nem támogat. Itthon meg előadja a győzelmi ódát, hogy megvédte a magyarok érdekeit! Amiből annyi igaz, hogy védte a saját érdekeit, akár az ország érdekeinek ellenében is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.