Valamennyi, Magyarországon elérhető koronavírus elleni oltóanyag hatékony és biztonságos. A kínai vakcina nagyon magas szintű védettséget biztosít, sőt a második adag után akár még hatékonyabb is, mint bármelyik másik itthon elérhető vakcina, például a Pfizer – cáfolta az oltásellenes baloldal álhíreit a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely miniszter, aki rámutatott: az egyes vakcinák lejáratása mögött egyértelműen üzleti érdekek állnak. – A második oltást követően a kínai vakcina ugyanolyan, vagy akár jobb védelmet biztosít, mint a Magyarországon megkapható többi vakcina. Érdemi különbség azonban nincs az egyes vakcinák

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Pfizer: A Reuters értesülései szerint Kína júliusra jóváhagyhatja a Pfizer/BioNTech vakcináját és ezzel ez lesz az első külföldi vakcina, amivel olthatnak az országban. A jelentés szerint a kínai hatóságok már vizsgálják a vakcina klinikai adatait és vélhetően a következő 10 hétben jóváhagyhatják azt.

A Kinaiak veszik Pfizert, mi meg vesszuk a kinait. Kurva jo uzlet valakinek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Remélem fogta valaki Gulyás feje felett a plafont!
RonaGyuri
ja a magyar vakcina, amit az amcsik pénzén csinálták!! =))
Macskaszem
Akkor mért is nem merik mérni a kínaival elérhető ellenanyag szintet? Talán mert annyira kevés, hogy szinte csak nyomokban létezik. A Pfizerét meg az Astráét méregetik, pedig arról köztudott, hogy jó, a a kínairól viszont mindenféle pletykák terjednek, mert hivatalos papírja nincs.
kereső
A magyar kormány minden tagja nagy-nagy gyakorlattal rendelkező immonólugus, virológus, járványtani szakameber, akik járatosak a vakcina kutatásban, a molekuláris biológiában-genetikában. Nem is értem, higy miért egy 93000 négyzet kilometeres ország vezetői akarnak lenni, hiszen a világ gyógyerhyártói, a MIT és többi kutató egyetemen kamatoztatják tudásukat, tehetségüket.
A "mindenszó" egy oroszok által fenntartott hiteles, valódi , csakis az igazságnak megfelelő hireket közlő hirportál. Nem csodálom, ha a félharfarok ezt a portált idéz, közreadni, a világ tudomására hozn i, hogy milyen óriási fejek(faxfejek) irányitják az országot.
Ha ez igy van, már pedig igy van, tudjuk a" mindenszóból"- akkor miért is vezetjük immár hetek óta a világ lakosságarányos halálozási ranglistáját??? Érti ezt valaki???
Néro
Gulyás Gergely miniszter, aki rámutatott: az egyes vakcinák lejáratása mögött egyértelműen üzleti érdekek állnak. Egyetértünk. Az of-csór számla mindent visz. Bár ,hogy lehet üzleti köröknek hívni őket abban kicsit bizonytalan vagyok.
kereső
@durbincs: Ingyom -bingyom tálibe, most már egész bizonyos, hogy orbán viktor tálib lett!
Eladott Ország
@durbincs: Önnek egy üzenete érkezett:
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136961752_3057293757833718_1045617087161028565_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=-dhgCJQ1WcoAX_9bajq&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b7ac2cc53f3e72a9d1255b090492d32b&oe=60A3DCD9
folt
A buzigyűlölőket nem zavarja, hogy Gulyás Gergely (is) buzi?
Szerintem túl sok a buzi fideszes aka. Fidesz-KDNP-s
almalibre
A "szemét" Orbánnak messze el ér a keze, spanyol szakemberek (kutatók, viroulogusok, orvosok) már jó ideje mondják, hogy az előállítási technológia alapján kínai az egyetlen, ami különböző vírusmutációkkal szemben is védhet. Ők – nyílván Orbán nyomására – az orosz és a kínai vakcinával is szívesen oltanának, ha rendelkezésükre állna…
Pálinkás Pál
@almalibre: no...a spanyolok nem az eszükről híresek...ezt ugye tudod?
Yoda69
Lehet, de lehet, hogy nem. Es inkább nem :)
Yoda69
Pfizer: A Reuters értesülései szerint Kína júliusra jóváhagyhatja a Pfizer/BioNTech vakcináját és ezzel ez lesz az első külföldi vakcina, amivel olthatnak az országban. A jelentés szerint a kínai hatóságok már vizsgálják a vakcina klinikai adatait és vélhetően a következő 10 hétben jóváhagyhatják azt.

A Kinaiak veszik Pfizert, mi meg vesszuk a kinait. Kurva jo uzlet valakinek.
kokopelli
@Yoda69: " ...szegény ember vízzel főz,és madzag a húzója!"-mongya a magyar. (;-()
almalibre
@Pálinkás Pál: Jogos a felvetés, de én nem az átlagos spanyol véleményt adtam tovább... :-)
F_Viktor
Mint egy rossz kofa, gulyás gulyás árulja a sz@rját.
Braziliában a kínai vakcina esetében 50,2 százalékos védettséget mutatott a kutatásuk.
simmering73
@durbincs: Az anyád kurva picsáját azt a mocskos tetvedék.
szeged.hu/hirek/41649
Yoda69
Es ezt gulas virologus egymaga kutatta ki. Az nem zavarja ezt a balfaszt, hogy a kinai vakcinan meg a 3.fazisu tesztet se vegeztek el. Se idoseken, se fiatalokon. Arrol nem is beszelve, hogy semmilyen engedellyel, vagy jovahagyassal nem rendelkezik ez a vakcina. Rohejesek ezek a gecik, mar nem tudjak mit hazudjanak kinjukban.
gina
Fidesz szerint igen,, különben sz@rt sem ér, fideszhivők gyerünk oltakozni,,,,,,
Qqberci
MarhaGulyás főinfektológus azt is elmondta, hogy a kísérleteket eddig durbincsokon folytatták...
gina
@durbincs: Na te buzi megint kevered itt a sz@rt??? nincs otthonod? ja értem a cigányputri nem jó már hahahahha
szaboria1
Megint egy hazugság. Sok idős az első oltás után meghalt .Vajon most miért a Modenát adják a házi orvosoknak? 60 év fellett a kínnak nem is ajánlják itt nálunk pedig sokoknak 60 felett azt adták.

VAJON MIÉRT RENDELTÉK EL AZ ELHUNYTAK BONCOLÁSÁT?
simmering73
Hivatalos és hiteles mint a mindenszo meg a kopoltyús.
solidedge
Nincs mese. Nem rohadhat rájuk a nagy mennyiségű kínai vakcina. Ezért próbálnak ráhatni az önálló gondolkodásra képtelen nagyérdeműre.
szaboria1
@szaboria1: Ma 14:03 megjegyzésemhez beszéltem a hátsó szomszédommal akinek hétfőn temették el az apukáját egy oltása volt. Ráadásul a nagymamája is elhunyt nem tudják mikor temethetik el mert még mindig nem történt meg a boncolás és csak hamvasztani lehet majd.
Emmersson71
Cáfolta, mi :) Talán a fogalommal kéne előbb tisztában lenni :P
Nem egyszer keverik és használják szinonimaként a cáfol szót a tagad helyett! Cáfolni annyit tesz, mint bizonyítani valaminek a téves, hazug tartalmát.
Gulyás Gergely semmit sem cáfol, nem mutat be hiteles adatokat, semmi sem támasztja alá a nyilatkozatát. Az egész megnyilvánulása hiteltelen!
csipetke
Gulyás,az OKJ-s virológus,és mindenhez is értő Mekk Elek...Ennek a bandának csak akkor lehet hinni,ha ló legel a sírjukon..
tudode
Egyáltalán hogy merészel a politika belepofagolni a vakcinák minőségébe, akkor amikor a laikus lakosság felé ez a belekotyogás célja a FÉLELEMBEN tartás, hasonlóan a migráncsveszély keltésükkel!
.
Elképesztő az, hogy most a halfejbej a Pfizer vakcinát állítja szembe a sumák módon beszerzett kínai vakcinával, akkor amikor -- laikusan -- ha jól értelmezem --, csak immunválaszra vizsgálják még a maszek laborok is a klf. vakcinákat, frász hozva azokra, akik megengedhetik maguknak a 10-20 ezer Ft-os vakcina vizsgálatot
--------------
.
Ami elképesztő, arra vetemedett a felcsúti nemzetvezető, hogy a kormányüléseket is kocsmává silányította azzal, hogy
.
---- -A jövőben semmit nem tudunk majd a kormányülésekről
.
magyarnarancs.hu/kozlemeny/a-jovoben-kevesebbet-tudhatunk-majd-a-kormanyulesekrol-112217
.
(…) ’’’ 1848 áprilisában a Batthyány-kormány, az első felelős ministerium rendelte el. A rendszerváltásig az összes későbbi magyar kormány fenntartotta ezt a szokást. A kormányülésekről szóló iratok a Magyar Országos Levéltárban ma is szabadon kutathatók.”””(…)
---------------------------
.
Megszegve a Levéltári törvény azon rendelkezését, hogy miután sikerül felszabadulnia etttől a szektától ennek a szerencsétlen országnak , a kutatók sem férhetnek hozzá a felcsúti nemzetvezető hadicselehez!
kokopelli
@bakcsubakka: nem egy GG? ... egy GigaG ?
folt
Visszamondod a göbbelsi propaganda dumát?
Nehazuggy!
voltmárjobbis
@durbincs: ma 20:15
Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
voltmárjobbis
@durbincs: Bányában élsz? Ki vagy herélve? Szar lehet neked. HAHAHA!
voltmárjobbis
@durbincs: Mennyit fizet neked orbán ezekért a hozzászólásokért, rohadék határon túli bányahere?
teuton57
A felteteles mod valoban hivatalos... En meg azt mondom, Orban bolond lehet...
teuton57
Az EMA es a kinaiak is honapokig vizsgalnak egy vakcinat, mire engedelyezik. A Szofoso mennyi ideig vizsgaltatta az oroszt es kinait, amig megvette es engedelyeztette???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.