Tavaly december 21-én indított társadalmi célú hirdetéskampányt az ország legnézettebb televízió csatornája, az RTL Klub a szivárványcsaládokról. A videókban szivárványcsaládokban élő szülők és elismert szakemberek válaszoltak gyűlölködő, bántó, névtelenül feltett kommentekre. Arról beszéltek, hogy a szülőség és a családi kötelékek alapja a szeretet és a törődés, illetve pedagógusok mondták ki: a gyermeknek egyenlő bánásmódra van szüksége, nem megkülönböztetésre. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa most közigazgatási hatósági eljárást indított az RTL Klub ellen ezen társadalmi célú hirdetések miatt. Állításuk szerint a gyermekek védelemhez fűződő jogát sértette meg az RTL Klub azzal, hogy a kisfilmet 21 óra előtt sugározták, mert az „a 16 éven aluli nézők számára feloldatlan feszültséget, bizonytalanságot okozhatott”, írják indokolásukban. A Szivárvány családokért alapítvány az RTL Klubbal szembeni eljárásra adott reakciójában, a Facebook oldalán a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha a Vezér parancsol, akkor a cselédnek ugrani kell.
Nincs kecmec, a parancs az parancs. Főleg, ha a Legfelsőbb Helyről (Vár és Ura) jön.
Nessy
A fideszes hívek, már teljesen beleszédültek a homofóbiájukba! Úgy mellékesen, amikor a királyi médiában erről a témáról beszélgetnek, nem éppen irodalmi stílusban, az nem árt a kisdedeknek a Média felkent urai szerint.
RonaGyuri
@Nessy: az azonos neműek szeretete Orbánéknál olyan, mint a korrupció, az állam pénze, na meg egykor a konyak volt csak az ő joguk! =))
namihami
@Nessy: @RonaGyuri: Figyelmetlen voltam és:
1. Elolvastam ezt a ""fideszest"".
2. Mikor kapcsolódtatok a gépemre? Vagy én a Tietekre? (ez a ""fideszes"" többet tud, mint mi)
Hiányolom az 50-es IQ-t. Jó, a bánya még megmaradt, de a lényeg (az IQ!!!) hol marad? Hát már ez se a régi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.