Kevesebb menedékkérővel számolnak a jövőben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Shikari: Ahová a "retkes migráncsokat" befogadták sokkal kisebb a baj mint nálunk. Láthatod ha akarod te is a fasz rossz végén vagy csak épp a gecit nem nyelted mert a torkodba nyomják. A mi Európánk mindig el húz a picsába tőlünk mert szar alakok hülyítik az országot.
Sámannus
@Shikari: Akármit hazudozol azokat a migránsokat a pohos haverjai üldözték el.
Afrikából meg a népirtások miatt menekülnek ahol a kínai "üzletemberek" emberi pénisszel kereskednek zavartalanul. az ilyen "tisztességes ország vezetőinek nyal be csontig a pohos.
A vakcinát is migráns csinyálta meg, és fingod sincs kik gyógyítanak nálunk is. A káosz nálunk van, mert még a saját életünket sem tudjuk irányítani ha beüt a baj,
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.
voltmárjobbis
@durbincs: ma 21:09 @durbincs: mert maga 50IQ-val @voltmárjobbis: ?+ @home office: mert maga is @voltmárjobbis: ? kb @Aki Én: ?
Namely
"Dánia elkezdte hazatoloncolni a szír menekülteket"
=
"Dánia elkezdte hazatoloncolni azokat az élősködőket, akik szír menekültnek hazudták magukat. "
voltmárjobbis
@durbincs: Ja, neked nincsi iq-t . Csak orrbáni Iq.d van, Agymosott, határon túli, az én pénzemből élő szarházi vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.