Sérül a társadalom, ha nem emlékezik meg halottairól – mondta Frank-Walter Steinmeier.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
No a mieinkben sem emberség sem önkritika nincs ... mása hibás. igen... így igaz putyin mása.
csipetke
@Sámannus: 22:45 Erre orbánt figyelmeztetni kell,mert magától biztos nem jutna eszébe.Neki nemigen számítanak az emberek,azokat csak eszközként használja a hatalma fenntartásához. A halottak?Azok már pláne nem érdeklik,még arra a gesztusra se képes,hogy részvétet kívánjon az érintett családoknak. Merkel kiállt a kamerák elé,és bocsánatot kért a polgároktól,egy járvánnyal kapcsolatos hibás döntéséért,vagy Boris Johnson azt mondta,hogy minden egyes halottért személyes felelősséget érez.Az ilyen mondatok nem kerülnek semmibe,de végtelenül jól esnének az embereknek. Ettől a kormánytól hiába vár bárki ilyesmit,csak akkor fogják megtenni,ha az ellenzék nyüstöli őket.Szomorú,hogy orbánnak ez magától nem jut eszébe...
Sámannus
@csipetke: Azt se tudja hogy mit beszél. Amikor vírustagadó volt az egész kormány és az operatív törzs a járvány elején. Arra sem emlékszik, hogy ő és a bandája hazudozott össze vissza, saját magát fenyegeti a vírustagadása miatt Kiszórták az ablakon a védekezésre fordítható pénz. Nagy valószínűséggel akikre rábízta azoknak is pontosan olyan csirízes a keze mint az övé, és elkallódik az egész mire észbe kap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.