A chilei vezetés januárban úgy ünnepelte az országot, mint oltási világbajnokot, ennek ellenére a járvány második hulláma után gyorsan megérkezett a harmadik, és megtöltötte a kórházakat és az intenzív osztályokat. Vannak, akik a használt oltóanyagok hatásosságát kérdőjelezik meg, mások szerint a nagy oltási kampányban túlságosan is egy lóra tett a kormány.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon úgy néz ki, hogy nekünk egy új hullámra sincs szükségünk

dw.com: „Chile: Hat die Impfkampagne die Corona-Krise verschärft?”

„A chilei vezetés januárban úgy ünnepelte az országot, mint oltási világbajnokot, ennek ellenére a járvány második hulláma után gyorsan megérkezett a harmadik, és megtöltötte a kórházakat és az intenzív osztályokat” – írja a portál és hozzáteszi, hogy ennek az egyoldalú védekezés leget az oka.
A szakértők szerint: „a járvány elleni stratégiáját túlságosan is egyoldalúan az oltásokra alapozta”!
Ugye milyen ismerős??? =))
Yoda69
Kísértetiesen hasonlít a mi diktátorunk oltási menetrendjéhez. Nálunk annyiban jobb a helyzet, hogy azért vannak nyugati megbízható vakcinák is szép szamban, a keletiekkel szemben. De hogy nem lesz nyáj immunitás es a vírus meg évekig velünk marad az szinte ziher.
Peller Anikó
Az irány lyó, nyitnyikék, nyitnyikék, még csak 25 000 nyugger pusztult bele (oviba).

Márkurvasok nyitnikék beoltottunk már nyitnikék kínaival nyitnikék zöld nyitnikék hasú már hegyekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.