Kivizsgáltatta magát Sváby András miután megkapta a Sinopharm-vakcina mindkét adagját. A tévés nem csak arra volt kíváncsi, hogy termelődött-e ellenanyag a vérében, hanem arra is, hogy kifejlődött-e benne sejtes védekezés az eredeti kínai vírussal és az Európában legelterjedtebb, brit mutációval szemben. Az oltóanyagok hatékonyságát Szerbiában is megmérték, ott is megnyugtatóak az eredmények. Kivizsgáltatta magát Sváby […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Sváby saját immunitását ellenőrizte le, nem pedig a kínai vakcina hatásfokát, amit a gyártójának már rég meg kellett volna tenni, ha hinnének saját termékükben, de úgy látszik ők nem merik vállalni a megmérettetést. A prostisrácoknak akkor lehetne nagy pofájuk, ha az egész bagázs azzal oltatná be magát, de erről szó sincs, csak szeretnének ujjat húzni az ellenzékkel, hát tegyék meg! Pl. az ellenzék háborog a 25 ezer halott miatt, hát bizonyítsa be a prostisrácok, hogy ez nem is olyan sok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
Sváby saját immunitását ellenőrizte le, nem pedig a kínai vakcina hatásfokát, amit a gyártójának már rég meg kellett volna tenni, ha hinnének saját termékükben, de úgy látszik ők nem merik vállalni a megmérettetést. A prostisrácoknak akkor lehetne nagy pofájuk, ha az egész bagázs azzal oltatná be magát, de erről szó sincs, csak szeretnének ujjat húzni az ellenzékkel, hát tegyék meg! Pl. az ellenzék háborog a 25 ezer halott miatt, hát bizonyítsa be a prostisrácok, hogy ez nem is olyan sok!
Gyurka80
@vitriol: A Sváby immunitása mitől van? Talán nem a kínai vakcinától? Ennyire nem lehetsz DK.
Yoda69
"Pfizer: A Reuters értesülései szerint Kína júliusra jóváhagyhatja a Pfizer/BioNTech vakcináját és ezzel ez lesz az első külföldi vakcina, amivel olthatnak az országban. A jelentés szerint a kínai hatóságok már vizsgálják a vakcina klinikai adatait és vélhetően a következő 10 hétben jóváhagyhatják azt."

Magyarul mar a kinaiak se biznak a sajat vakcinajukban, ok is inkabb a Pfizert valasztjak.
Yoda69
@durbincs: Farok, te jobb, ha meg se szólalsz. Nyomorult román troll patkány.
szegfue
@Gyurka80: Bár nem hiresség, de egy nővér ismerősöm is tesztelte magát a 2. oltás után, mégsem volt 1 icipici immunanyag termelése sem. Egyéként Téged mivel oltottak be? Esetleg tesztelted már Magad a védettség szempontjából?
Eladott Ország
Stadionba alagúton át megy a féreg a doktorminiszterelnök úr , de kínai vakcinára várt hónapokig...hogyne... Teljesen biztos vagyok benne, hogy az első szállítmányt már Mosonmagyaróvár határában várta a csúti egy orvosezredes társaságában, mert őt nem szúrhatja meg akárki. Azután vitt haza egy marékkal a családnak is. A nyugati országok mennyire állnak sorban az orosz és kínai vakcinákért? Semennyire! A szomszédos Ausztriában akire laboratóriumként tekint a főkipcsak , az egyik kisváros kórházában igazgató főorvos elmondása szerint jelenleg kettő vakcinával oltanak: Pfizerrel és Modernával! Az Astra Zeneca-val is oltottak, de bebizonyosodott, hogy gyenge a brit mutánssal szembeni hatásfoka, ezért leálltak vele. Kínai és orosz oltóanyagról egyelőre hallani sem akarnak, fel sem merült lehetőségként! Egyébként sok kínai vakcinával beoltottnál nem képződött ellenanyag és harmadik oltásra is szükség lesz, ez valószínűleg már nyugati vakcina lesz és nem, kínai. Állítólag egész Európa a kínai és az orosz vakcináért áll sorba. Menczer nertárs/sporttárs szerint, a keleti vakcinákkal beoltott embereket kirekesztenék az EU-ban, akkor mi a gyászért kellett rendeletet hozni a vakcina típusának és márkájának elhallgatásáról?
vitriol
@Gyurka80: Kérdésedből kiderült, nem ismered az "immunitás" fogalmát. Nézz utána!
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"Egyébként sok kínai vakcinával beoltottnál nem képződött ellenanyag és harmadik oltásra is szükség lesz, ez valószínűleg már nyugati vakcina lesz és nem, kínai."

A kínaiak helyett a brazilok megcsinálták a tesztet, melynek eredménye 50,2 százalék!
Nos, ezért nem publikálja a kínai kommunista párt e szerény eredményt. A hülyéknek és a korrupt gazembereknek még így is millió-szám el tudja adni a világ legdrágább vakcináját.
Eladott Ország
@F_Viktor: ma, 15:46 ♦ Akkor ez olyan mint az időjárás jelentés 50 %-os esik vagy nem esik az eső. Ennél már az orosz rulett is biztonságosabb, mert hatból öt túléli.
NEM MERIK TESZTELTETNI A KÍNAI VAKCINA HATÉKONYSÁGÁT, MERT ABBA BELEBUKHAT ORBÁN
nepszava.us/category/magyarorszag/
simmering73
A nagy baj az, hogy van akinek egyáltalán nem reagál a szervezete, van akinek éppen csak és van akinek jól reagál. A rossz hír, nincs senkinek a homlokára írva melyik csoportba tartozik. Na ezt magyarázza meg valaki egy illiburnyák fajkreténnek.
Gyurka80
@Eladott Ország: Jajj annak aki us népszavából tájékozódik!
Gyurka80
@szegfue: A nővér akkor pfizert kapott?
szegfue
@Gyurka80: Nem! Kinait, különben nem is irtam volna ezt a példát. És Te mit kaptál?
szegfue
@simmering73: 16:03 Pontosan ugy, ahogy valaki "lábon", minden tünet nélkül "hordja ki" a Covidot, van aki pedig sajnos belehal...
kereső
Megmondta már Gulyás Gergely Kancellária miniszter úr is, hogy a Sinopharm vakcinája kenterbe veri a Pfizert, a Modernát, és vizsgálatok nélkül is kijelenthető, hogy nem kell!!! harmadik oltás a kinai vakcinából. Itt az élő példa Sváby András. Az ő szervezete megadta a megfelelő immunválaszt. Igaz, hogy a már beoltott 550 ezer emberhez képest a mintavétel egy kicsit karcsúra sikeredett, de ezzel már igazolható , amit Gulyás Gergely állit.
Aki mást mond, az oltásellenes, libsi-bolsi-halálkoaliciós ügynök. Be kell tiltani az ellenzéket- volt már rá javaslat, Cser-Palkovics részéről, mert ne zavarják a kormány járvány elleni védekezését.
Mondjuk ő sem szólt egy szót sem arról, hogy 2019 ősze óta egy Hódmezővásárhely nagyságú város lakossága halt meg a sikeres járvány elleni védekezés eredményeként.
tudode
Elképesztő az, hogy nem csak a vakcinákkal kapcsolatban, szinte minden témában folyik a rezsim által a köznyugalom megzavarása.
.
Nevezetesen a vakcinák hatásosságával kapcsolatban is
.
A közveszéllyel fenyegetés egy bűncselekmény, amelyet a Büntető törvénykönyv határoz meg, megadva a büntetését is:

"338. § (1) Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta."
-------------------------
.
Valójában annak a feladata lett volna, aki azt nyilatkozta, hogy őkelme nem miniszterelnöki, járványkezelői feladatot lát el, egy szavába került volna a köznyugalom fenntartása érdekében a klf. vakcinák hatásossának a megvizsgáltatása.
.
De sajnos nem csak a vakcinák haásosságával rémisztgetik a SS kormányon lévők, hanem a migráncsokkal, az EU-val, ha a szocialisták lennének kormányon, stb. stb., mert a félelemkeltés a fegyverük.
--------------------
.
Erről van szó:
..
.------ Vakcina után: tesztek és kétségek
nepszava.hu/3116857_vakcina-utan-tesztek-es-ketsegek
.
Amelyből kiderül, hogy vannak olyanok, akiknél az oltás eredménye:
.
"""""Mint azt lapunknak elmondta, a második oltása után 13 nappal végeztetett úgynevezett ELISA antitest-vizsgálatot. E-mailben, szombaton kapta meg a teszt eredményét, ami szerint az elvégezett antitest-vizsgálatának eredménye szerint nincs igazolható védettsége.""""
-------------------------
.
Laikusként, világjárvány idején az oltás részének kellene lenni az antitest vizsgálat is, ne csak úgy, akit érdekel, az fizessen 10, 20 ezer forintot!

.
szegfue
@tudode: Ugy tünik, hogy tul "sokat" vársz el a kormánytól!:))) Nem elég, ha "megvédi" az embereket -- már igy szóban --, vagy éppen "élénkitő" csomaggal látja el a vállalkozásokat? Persze, majd ingyen végez még antitest vizsgálatot is... Mi a fenének? Megkaptuk már az 1. oltás utáni igazolványt a védettségről, kit érdekel rajtunk kivül a valóság? De "nyitunk"!!:(
Gyurka80
@szegfue: Én kínait, ha a Svábynak jó volt nekem is jó . Úgy tudtam eüsök pfizert kaptak.
tudode
@szegfue: .
Szerbiában van utánkövetés
,
Szerbiában van utókövetés

.VIZSGÁLAT Az idősebb korosztálynál kevésbé indítja be az ellenanyag-termelést a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinája – ismerte el az oltóanyagok hatásosságát vizsgáló szerb Atomenergia Intézet (INEP) első embere, Marija Gnjatovic. Az intézményvezető a Danas című napilapnak mondta el, hogy a két dózissal beoltott 20 és 65 év közöttiek 90 százalékában mutattak ki megfelelő antitest-választ. Az idősebbek kapcsán Gnjatovic csak annyit árult el, hogy náluk némileg alacsonyabb ez az arány. Hangsúlyozta azonban, hogy ez nem jelenti azt, hogy a kínai szérum hatástalan lenne. "Nincs összefüggés a védőoltást követő antitest-koncentráció és a védelem között, mivel az ellenanyag csak az immunrendszer egyik eszköze" – állította. Szerbiában az INEP tízezer fős mintán követi nyomon a vakcinák hatékonyságát, a felmérésben résztvevő beoltottaknál az első és a második dózis beadása után két-két héttel, aztán pedig havi rendszerességgel vizsgálják az ellenanyag-termelés mértékét. Gnjatovic elmondása szerint az eddigi mérések azt mutatják, hogy a Szerbiában régebb óta alkalmazott oltóanyagok mindegyike – a Pfizer/BioNTech és a Sinopharm széruma, valamint az orosz Szputnyik V - védelmet nyújt a koronavírussal szemben, eddig egyetlen beoltott sem halt bele fertőzésbe. Az AstraZeneca vakcinája is hatásosnak tűnik, de az intézet egyelőre csak az első dózis utáni immunreakcióról rendelkezik adatokkal, mivel a szert csak nemrég kezdték el alkalmazni az országban. Rostoványi András
-------------------------------
..
Ez nem gyermekjáték, annál is inkább, mert az én családomban is oltás uán 50 évesen az oltás után elvesztettük az Édesanyjával együtt!
szegfue
@Gyurka80: Ez volt a duma!! Ők is ugy tudták:)) Ráadásul a főállásu munkahelye "oltóközpont", mégis egy 15 km-re messzebb lévő oltóközpontba kellett mennie. Egyébként nem hiszem, hogy csak Sváby után oltottak már ne is haragudj, csupán Neked is csak ez jutott...nem "válogattál".
szegfue
@tudode: Őszintén sajnálom a "veszteségeteket"... Sajnos M.o-nak, ill. O.V-nak nem "minta", nem követendő Szerbia, de talán más ország sem. Mi itt élünk és csak "felidegesitem" magamat, amikor ezt-azt olvasom a külföld védekező "technikájáról".:(
tudode
@szegfue: .
Azt tapasztaltam, hogy pótcselekvés azoknál az állandó kekeckedés akik nincsenek a vállalt feladatukhoz szkséges ismeretek birtokában, és az intelligenciát sem az iskolában tanulja senki!
tudode
@kereső: .
Ezek után kétségek között oltattam be magam, valószínűsítve nem csak én!
Gyurka80
@Eladott Ország: Hogy tudsz ennyi hülyeséget leírni, ami fikció, te beteg vagy.Olyan alagúton megy a pályára ami még csak terv stb.
gina
Beégette magát ez a hazaáruló hazug bunkó itt a mai eredmény ami hivatalos és több emberen vizsgálatk , na mi van szemét gyilkosok? "„Ellenanyag nem mutatható ki” – írják a hivatalos laboreredményen." sok esetben igy van
szegfue
@tudode: Teljesen igazad van! Ehhez nem lehet semmit sem hozzátenni.
tudode
@szegfue: .
Milyen vezetők azok, akik lótnak futnak, napestig nyalják a tintát, mert nem sajátjuk a munkaszervezés, és a logisztika, mert a kisördög a részletekben bújik meg, úgy felduzzaszt az államigazgatást, hogy amikor nagy szükség van nincs egy egészségügyi-, oktatási-, környezetévdelmi tárca, tekintettel a klimaválságra, stb.
szegfue
@durbincs: Ön csak foglalkozzon a bányával, mert az égvilágon semmit sem fejlődött... u.olyan szerencsétlen hülye most is és igy is "kezelem" továbbra is. Nyugodtan irogasson, rohadtul nem érdekel az értelmetlen irománya. Most is csak azért válaszolok, hátha valami megmarad a timsózott agyában...bár reménytelenül ostoba...
gina
Nagyon korrekt minden a kinai vakcinával ezért " Lemondott a kínai állami tulajdonban lévő Sinopharm vakcinagyártó cég elnöke. Li Cse-ming személyes okokkal magyarázta a döntését """ hahahahahhaha ez igen ez nagyon jó reklám a bunkó fidesznek
gina
@durbincs: Bagoly mondja verébnek... neked meg csak 10 IQ-d van mire a nagy száj???
szegfue
@tudode: 24 órán keresztül lehetne sorolni, amit "elszartak", már bocsánat! Erre nincs jobb kifejezés...
Néro
Háááát ezek a Srácok minden nap leégetik magukat valami baromsággal. De mondtam már amíg lószar van veréb is van. Még a halak is azt eszik.
tudode
@szegfue: .
Gyűjtőnéven: Amihez hozzányúltak. A zavarosban könnyü halászniuk! Ilyen átláthatatlan nem volt az államigazgatás sohasem!
szegfue
@tudode: Na jó... igy "könnyü", hogy Te finoman tudsz fogalmazni:))
tudode
@szegfue: .
Legyünk különbek önáluk, mint ahogy Petőfi megírta:
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=49s
---------------------
.
Így!
folt
1. Azé' mert ő benne van az 50? 75? (mondj egy számot 50 és 75 között) százalékban.
Szerintem a 97 százalék több, mint az 50-75 százalék. Te melyik óvszert választanád - amelyik 50-75 százalékban véd, vagy amelyik 97 százalékban?
2. A teljes védettségtől még nagyon messze van.
3. Hogy hová utazhat ezzel Ázsián és Afrikán kívül (de ott sem biztos, hogy beengedik mindenhova), az még a jövő zenéje.
4. Sváby műsorait Sváby miatt nem nézem.
Aki Én
@Gyurka80: Sváby azt is elmondta, hogy egy ismerősében semmilyen védelem nem alakult ki. Ahogy számtalan esetben. Azt miért nem hangoztatjátok?
Azt hallottad, hogy egy cégen keresztül dupla áron vesszük a kínait? Az miért lehet? költői...
Ti titpikusan azok vagytok, akik ha lezuhan egy repülő és meghal 300 ember, de van egy túlélő, akkor azt hangoztatjátok, hogy ,,na, ugye, hogy meg lehet úszni"
Macskaszem
Svábi az álellenzéki fidesz-hit gyüli tévében mi mást mondhatna? Túl sokáig volt képernyő nélkül ahhoz, hogy most el tudja engedni.
Gyurka80
@Aki Én: Már kiderült azért dupla az ár, mert nálunk a 2 oltás árát, ott az 1 oltás árát adták meg okostojás.
Aki Én
@Gyurka80: ...jesszus ember :(
Téged szarrá szopatnak. Belegondoltál már, hogy a fideszben rajtatok nevetnek?
Gyurka80
@Aki Én: Rajtad meg a degenerált koalícióban.
csak úgy....
@Gyurka80: te mindíg ennyire szerényen vagy hülye!? :)
simmering73
@durbincs: Nyom az agyhúgykő, te debil állat?
kokopelli
@simmering73: a fityisz-esek állítják be a barmot ,mert taláva érzik magukat! Még az egyjegyű IQ-ját sem
veszik akadálynak! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.