Ausztria is gyorsítana a jelenlegi oltási tempón, ehhez azonban szükség van a keleti vakcinákra is. Az osztrák kormány egymillió dózist rendel a Szputnyik V-ből. CÍMKÉK: KÉT ÓRÁJA SZERZŐ: WM Sebastian Kurz hétfőn jelentette be, hogy egyetértés született az osztrák kormánykoalíción belül arról, hogy megrendelnek egymillió adag orosz vakcinát. A kancellár azonban hozzátette, hogy a Szputnyik V-vel való oltakozás csak azután kezdődhet meg, ha az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) engedélyezte a vakcinát.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Akinek még annyi esze sincsen, hogy ez a citátum kettő mondatból áll, és ameddig az elsőben valóban azt írja, hogy az osztrákok is lekötnek valamennyit az orosz csodából, addig a másodikban kiemeli, hogy csakis akkor oltanak vele, amikor megkapja az EU/EMA engedélyét.
Aki meg ezt idehozta diadalmasan, az tényleg szamarabb a lónál.
Csizmás Kond
...pontosabban... kitárják a szárnyaskapuikat a zorosz vakcinának...
RonaGyuri
szó sincs matyar útról: orbán az európai engedély hiányában vásárolt!!! =))
kereső
Milyen magyar útra?? Igy kell elhajlitani a valóságot- azaz hazudni egy vaskosat. A magyar kormány úgy vásárolt orosz vakcinát, hogy az még be sem volt adva az EMA-hoz engedélyezésre. És ezzel a bevizsgálatlan, európai engedéllyel nem rendelkezővel oltották/oltják a lakosságot. A "labor" osztrákok meg megvárják az engedélyt- és majd utána élesitik a vásárlást. Ez mindaddig csak egy szándéknyilatkozat".

Kianit nem vesz Kurz?? Hiszen annak is "kitaposta" toporzék az utat.
Rockxy
a labanc kurz is jóba van a moszkvaiakkal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.