A Fővárosi Főügyészség a PestiSrácok.hu megkeresésére megerősítette, hogy az úgynevezett „Ördög Ügyvédje” ügyben, amelyben személyes adatokkal való visszaélés miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda, nem csak a svájci, hanem az Amerikai Egyesült Államok igazságügyi hatóságaihoz is jogsegélykérelemmel fordultak. A PestiSrácok.hu úgy tudja, ennek oka az, hogy az Ördög Ügyvédje blog tárhelyének felkutatása és a finanszírozott hirdetések kapcsán a pénz útja vezette a nyomozókat az USA-ba, illetve Svájcba. Amerikában találták meg a blog szerverét, svájci pedig az a bankszámla, amiről a Facebookon hirdetett posztokat kifizették. Két személyt is meggyanúsítottak személyes adattal való visszaéléssel, egyikük Czeglédy Csaba, aki ezt meg is erősítette saját közösségi oldalán.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: Először is Te és a fajtársaid nem tartanak el minket, "libsiket". Továbbá szégyeld Magad ezért a kis "dolgozatodért"! Nem kell szeretned csak a fajtársaidat, de ilyent azért nem ir egy ember... már ha egyáltalán az vagy... Nem akarom elhinni, hogy képes vagy ennyire "kivetkőzni" Magadból... a szokásos szinvonalad alatt vagy jócskán. Mégis mi történt? Dupla adag krumplit kaptál, vagy mi a büdös francot?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
@szegfue: Ne má , hal farok nem ostoba. Annak feltétele , hogy nem csak a vegetatív idegrendszere működik. Az ostobáknál van valami csírája a gondolkodásnak
nezelodo
Haha... Az Amerikából kitiltottak most jogsegélyt kérnek a kitiltóktól!! A mi kedvenc állampártunk a velük egyet nem értők ellen alkalmazott jogtiprás miatt pedig kénytelenek Hágához fordulni! Lehetne egy listát, kedves dakota kollégák, hányan fordultak oda, és mennyi pert bukott el Tündérország illiberális királysága?
Lehet, hogy a Boldog és a boldogtalan sümegi Krisztina is odafordul az őt ért sérelem miatt? Az már csak hab a tortán, hogy az erre vonatkozó cikkek a "véletlen" hibák miatt nem elérhetők? Mi lesz akkor ha netán cenzúrára vetemedik a gülütóni szervezete?
szegfue
@Néro: 5:25 Igazad lehet... én nem gondoltam végig ezt a "fejlődés történetet":)
szegfue
@durbincs: Sajnálom, de egyre inkább az az érzésem, hogy Ön beteg: koprofíliában szenved... Állandóan a "kaka-pisi"-vel van elfoglalva, sőt az utóbbi időben csak erről szól minden irása, mintha egyre jobban hatalmába keritené ez a betegség.:((( Talán még nem késő, forduljon orvoshoz...
szaboria1
A stílus elárulja az embert. Ezért egy nyelvész kizárta, hogy Czeglédy lenne az ördög ügyvédje.
szaboria1
@durbincs: Felejt el, mert nem szoltam hozzád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.