A kínai felsőoktatási intézményeknek "vörös és professzionális" diákokat kell képezniük, akik tovább viszik a kínai szocializmust. Hszi Csin-ping hétfőn ellátogatott a pekingi Csingua Egyetemre, ahol arról beszélt, hogy a kínai egyetemeknek egy új generációt kell kinevelniük, akik kíváncsiak, innovatívak, és teljes mértékben hűségesek a szocializmus eszméjéhez, és persze Kínai Kommunista Párthoz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár egy kinek higgyek is lehetne

bár az igazat megvallva nem olyan nehéz a döntés, ha az ember nem a klasszikus szőkenős viccből érkezett

A derék 444.hu tette egymás mellé a két cikket:
Az egyikben arról értesülhettünk, hogy: „Hszi Csin-ping (a regnáló a kínai elnök) hétfőn ellátogatott a pekingi Csingua Egyetemre, ahol arról beszélt, hogy a kínai egyetemeknek egy új generációt kell kinevelniük, akik kíváncsiak, innovatívak, és teljes mértékben hűségesek a szocializmus eszméjéhez, és persze Kínai Kommunista Párthoz. ”!
A másik szerint: „Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Hír Tv-ben arról beszélt, hogy: az, hogy a Fudan chartájában, az szerepel, hogy az egyetem hű a Kínai Kommunista Párthoz, szerinte tévedés lenne ideológiai képzésnek gondolni. „!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.