NNem fogjuk meghosszabbítani a tartózkodási engedélyüket – ez állt a szíriai származású diáknak és szüleinek címzett elektronikus levélben. Nagyon elkeseredtem. Idegennek éreztem maga, miután Dánia mindent megvont tőlem. Csak ücsörögtem némán, és bőgtem – mondta a 20 éves diák. Sok más, Damaszkusz környékéről származó menekült kapott ehhez hasonló üzenetet Dániában. A dán hatóságok tavaly nyáron biztonságosnak minősítették Szíria fővárosát. Azóta szírek százaitól vonták meg dán tartózkodási engedélyüket – vagy egyszerűen nem hosszabbították meg. "Noha a háború nem fejeződött be, és emléke élénken él mindenkiben, a dán illetékesek úgy vélik: Damaszkuszban annyira jó a helyzet, hogy a menekültek hazaküldhetők" – mondta Charlotte Slente, a dán menekülttanács (DRC) főtitkára.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Talán, ha normálisan viselkedtek volna?... Úgy látszik, még a jámbor dánoknál is betelt a pohár!
jesz
a dánok már baszhattyák...előbb kellett volna felébredni...a hír ugyan régi, de a mai napig nem történt semmi... A bevándorlók már szopatják a dánokat...azok meg simán rápacsáltak.
voltmárjobbis
@durbincs: mert maga 50IQ-val @voltmárjobbis: ?+ @home office: mert maga is @voltmárjobbis: ? kb @Aki Én: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.