A Magyarországhoz hasonló méretű és lakosságú országban január végén annyira megnőttek az esetszámok, hogy ahhoz képest a mostani magyarországi járvány csúcsa is eltörpül. A helyzetet időben elrendelt, szigorú lezárásokkal hatékonyan tudták kezelni, és az óvatos, többlépcsős nyitásnak köszönhetően stabilan kézben tartják a járványt. Az idejében elrendelt, széles körű és a lakosság által betartatott lezárások hozták meg az eredményt. Nem kínaival oltottak. Hallod Viktor?

(Forrás: msn.com, Peller Anikó által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az ilyen intézkedésektől fog 5-6 évig is eltartani a covid járvány!
Mert átmenetileg csökkentek ugyan az esetszámok, de ez önmagában még védettséget nem ad a vírus ellen. Ami ettől még jelen van a világban és csak a berobbanó turizmusra vár az újabb terjedési hulláma.

A védőoltás és a zárlat ötvözete adhat védelmet ellene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@verőce21: Pontosan. Oltás minél jobb hatékonyságú ÉS minél megbízhatóbb vakcinákkal valamint értelmes szigorításokkal.

De nem ám úgy, hogy itt is egy kivétel mert én sportoló vagyok, ott is kivétel mert focimeccs lesz, amott is kivétel mert azok a határok levélszavazós határok és azokat nem fogjuk becsukni, rányitjuk az iskolákat a szülőkre és senkinem tudja miféle vaccinákkal oltjuk a népet dögivel. Két-három ember eldönti a vaccináról, hogy az jó amiből 2 hülyére keresi magát aztán parancsba adják, hogy a vaccina megfelel ennek a nemes célnak.
durbincs
@Peller Anikó: Mert maga bányás sose tud kilépni az 50IQ-s böriből ? rúzsös férfi ?
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.
Shikari
Na megint megy az uszítás a keleti vakcinák ellen!
durbincs
@Shikari: ezért fizetnek nekik,nemrég Georgi má vakcinagyárat vett ? hogy micsoda magasztalás nyalás fog itt elkezdődni ?
durbincs
@csak húgy...: mert maguknál + még lent- Denevér-guanoval oltanak análisan ? itt meg má nyitnak ? azt @gina: -t vizeli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.