Egyre erősebben gyűrűzik be a gender ideológia az iskolákba. Most éppen azt akarják bevezetni, hogy az intézményekben ne használják az apa és anya kifejezést, ha nem biztosak az érintettek nemében, mert ez diszkriminatív. Korábban a tanárokat arra buzdították, hogy ne szóljanak a szülőknek róla, ha a gyerekük nemet vált – olvasható a magyarnemzet.hu oldalon a V4NA.com cikke nyomán. Arra ösztönzik az iskolákat az ausztráliai Melbourne-ben, hogy kerüljék el a diszkriminatívnak ítélt, nemeket megkülönböztető nyelvezetet. Azaz hagyják el az anya és apa megszólítást, hogy kedvezzenek az LMBTQ-közösséghez tartozó diákoknak, és még befogadóbbak legyenek. A kezdeményezés a North Western Melbourne Primary Health Network szervezettől indult, amely egy kampánytindított #SpeakingUpSpeaksVolumes névvel. Ennek keretében nem csak egyes nemileg megkülönböztető kifejezésektől akarnak megszabadulni, hanem uniszex mosdókat és a nemet nem figyelembe vevő sportcsapatokat akarnak, valamint azt,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istván irén
A természet tökéleteset alkotott Nő és Férfi !!! milliónyi különbség a két nem között és ez így természetes így van jól aki mást állít az hülye
ómió
Nyilván a "liberális szólásszabadság" jegyében. Vagy ez inkább már az aberrált elmebaj jegye?
creativehun
@durbincs: Ember..ehhez a cikkhez nem is kommenteltem! Most komolyan ilyen lüke vagy???
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
kokopelli
@creativehun: (jun.1) ...nem számít nála! Nekem is válaszolt arra,amit nem is írtam! "Ez már a min. aharmadik
Durbincs,de "egyre" hülyébbek! Ezért éjjel 1óra után már nem szabad válaszolnunk! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.