Egyre erősebben gyűrűzik be a gender ideológia az iskolákba. Most éppen azt akarják bevezetni, hogy az intézményekben ne használják az apa és anya kifejezést, ha nem biztosak az érintettek nemében, mert ez diszkriminatív. Korábban a tanárokat arra buzdították, hogy ne szóljanak a szülőknek róla, ha a gyerekük nemet vált – olvasható a magyarnemzet.hu oldalon a V4NA.com cikke nyomán. Arra ösztönzik az iskolákat az ausztráliai Melbourne-ben, hogy kerüljék el a diszkriminatívnak ítélt, nemeket megkülönböztető nyelvezetet. Azaz hagyják el az anya és apa megszólítást, hogy kedvezzenek az LMBTQ-közösséghez tartozó diákoknak, és még befogadóbbak legyenek. A kezdeményezés a North Western Melbourne Primary Health Network szervezettől indult, amely egy kampánytindított #SpeakingUpSpeaksVolumes névvel. Ennek keretében nem csak egyes nemileg megkülönböztető kifejezésektől akarnak megszabadulni, hanem uniszex mosdókat és a nemet nem figyelembe vevő sportcsapatokat akarnak, valamint azt,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
hát helyesirás 1 es fogalmazása hazug ilyen a viktoriánus slepp fejetlenke a libsit is ti találtátok ki tán ? nem is tudjátok mit takar csak átvettétek majd a konzervativokat is magyarázzátok ám meg mert mi nem tudjuk azonositani hová lettek a fideszesek bé lépetve hogy átvegyék a hatalmat ott is eus szinten , okés?
Eladott Ország
A józan ésszel aligha felfogható, hogy egy olyan európai országban, amely ország lakosságának közel egyharmadát még mindig a nélkülözés valamilyen formája sújtja ,volt ez rosszabb is, most már azért jelentősen javult a helyzet mióta nem számolnak a létminimummal,, a kormány reggeltől estig, estétől reggelig a kereszténység ragacsos cukormáza mögé bújva harcol Európa ellen. Arról mondjuk egy szó nem esett, hogy miként sikerült felküzdeni az országot gazdaságilag Európa sereghajtói közé, arról sem, hogy a világszínvonalú magyar egészségügyben hogyan lett a béremelésből fizetéscsökkenés, meg arról sem, hogy az egyházi iskolák nagyvonalú kormányzati támogatása mellett, miként válik versenyképtelenné az állami oktatás. Nem, ezekről mind nem esett szó az Új Közös Európánk címmel rendezett konferencián, hanem: iszlám invázió, migránsok, Brüsszel a hibás, gender ideológia, ránk erőszakolják, rohadjanak meg. Ez az egész úgy gyönyörű, ahogy van. Nyilván a házasság is benne volt, mint természetjogi valóság, azaz egy férfi és egy nő elkötelezett életszövetsége, amely szemben áll a genderliberálfasizmussal, ami deviancia úgy, ahogy van. Márpedig a devianciákkal szemben tudjuk, mi a teendő.
vacsi
Szerintem meg az diszkriminatív, ha normális embereket ökörségek elfogadására kényszerítenek!
szegfue
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Ön csak foglalkozzon a bányával, mert az égvilágon semmit sem fejlődött... u.olyan szerencsétlen hülye most is és igy is "kezelem" továbbra is. Nyugodtan irogasson, rohadtul nem érdekel az értelmetlen irománya. Most is csak azért válaszolok, hátha valami megmarad a timsózott agyában...bár reménytelenül ostoba...
folt
@durbincs: Vagyok valaki - Isten szemében. Én egy állat vagyok de Isten így szeret engem.
Te sosem leszel olyan közel Istenhez, mint amennyire én vagyok.
Isten képes elpusztítani egész világokat mindenestül, mindenkistül - nos, én ennek az istennek bejövök, mert...
Vágod?

Vagyok valaki - Isten szemében.
ómió
Degenerált jelmezbe bújva is lopakodnak a "haladók"? Pedig anélkül is fajkretének!
voltmárjobbis
@durbincs: Mennyit fizet neked orbán ezekért a hozzászólásokért, rohadék határon túli bányahere?
istván irén
A természet tökéleteset alkotott Nő és Férfi !!! milliónyi különbség a két nem között és ez így természetes így van jól aki mást állít az hülye
ómió
Nyilván a "liberális szólásszabadság" jegyében. Vagy ez inkább már az aberrált elmebaj jegye?
creativehun
@durbincs: Ember..ehhez a cikkhez nem is kommenteltem! Most komolyan ilyen lüke vagy???
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
kokopelli
@creativehun: (jun.1) ...nem számít nála! Nekem is válaszolt arra,amit nem is írtam! "Ez már a min. aharmadik
Durbincs,de "egyre" hülyébbek! Ezért éjjel 1óra után már nem szabad válaszolnunk! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.