Az ellenzéki politikus orvosa ezt írta a Facebook-oldalán.

"Páciensünk bármelyik pillanatban meghalhat"

– írta a Facebookon Jaroszlav Asikmin. Alekszej Navalnij vezető orvosa azután posztolt, hogy két órát várakoztak, de nem engedték be őket az éhségsztrájkot folytató orosz ellenzéki vezetőhöz.

Bármelyik pillanatban meghalhat Navalnij

Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

A 24.hu írt összefoglaló cikket Navalnij jelenlegi helyzetéről: az ellenzéki aktivista már csaknem három hete tart éhségsztrájkot. Rossz a vérképe is, amely közvetlen szív- és/vagy veseelégtelenség kockázatát mutatja, nemcsak az éhezés, hanem a tavalyi, majdnem végzetes mérgezésének elhúzódó hatásai miatt is.

A 44 éves férfinak ráadásul két porckorongsérve is van, ezért hátfájásra, láb- és kézzsibbadásra panaszkodik, valamint lázas és erősen köhög, ezeknek a bajoknak az elutasított kezelése miatt kezdett részben sztrájkolni.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: AFP

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kotos
@Shikari: éppen nem libsi. Nagyon is szélsőjobber, ultranacionalista, rasszista (az Amnesty Int. szerint). Ehhez képest Putyin egy libernyák. Csak hát, nyugati barátaink abból az alapanyagból főznek, ami van.
rokker33
@Szalay Miklós: Ez inkább hülye mint mártír!Egyszer majdnem megdöglött. Felgyógyult erre vissza ment oda ahol megakarták ölni. Tudta hogy a 2.5 év börtönt nem fogja túlélni,ezért végez magával minél hamarabb. Aki hülye az haljon meg...
Gazella
A Navalnijból mártírt csinál a.puncsi putinka.
Gazella
Seres rolika... az orosz mindig is orosz marad !! Akár Lettországban vagy Ukrajnában esetleg Szibériában él... nem tanultál történelmet... az igazit... nem a hamisitottat.
Toller Béla
A káliummal ölik meg, fájdalmak, között, szép lassan, de biztosan ! Nos, aki Navalníj esetleges halála után szóba áll putyinnal, az egy címeres, köztörvényes, társadalmakon kívüll álló gazember, mint az a putyin maga is ! Jól hangzana egy ilyen értelmű törvényjavaslat a magyar parlamentben is ! Legalább indítványként !
Toller Béla
@Szalay Miklós: Apád hitvány farka akar mártír lenni, te idióta ! Beszéltél tán vele, ő mondta neked ? Vagy a templomban hallottad ? Vagy most ez van kiadva a goebbels centrumból ? No ? Te mártír akarsz lenni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.