Nagy a nyüzsgés az európai jobboldalon, megnéztük, kikkel szövetkezhet a Fidesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Osztogatásra kell, vagy csak további fosztogatásra

portfolio.hu: „meg is érkezett a parlament elé a 2021-es költségvetési törvény módosításának indítványa.”

A portál azon elmélkedik, hogy mire kell ártunk és qurmányunknak, pontosabban mire fogja „hasznosítani” azt a 1700 milliárdot, ami „A gazdasági és költségvetési folyamatok változása miatt idénre „csak” 2288 milliárd forintra emelt költségvetési hiánycél adódna, de a kormány valójában 3990 milliárdos idei deficitcélra kér parlamenti felhatalmazást a részletek kibontása nélkül”. Azaz ennyivel lesz nagyobb az keret amivel pancsikolhatnak „a járvány elleni védekezésre és újraindításra hivatkozva a 2022-es választások előtti évben ”!
Normál időben szemernyi kétség sem merülne fel, hogy miről van szó: a választások előtti szavazatvásárló osztogatásokról. Azonban manapság nem élünk normál időket. Ártunk és qurmányunkban fokozottan uralkodik el a fosztogatás reflexe, s egyre pofátlanabbul folyik az ország javainak lenyúlása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.