Budapest, 2021. április 19., hétfő (MTI) - A magyar miniszterelnök üdvözli az UEFA álláspontját, amely határozottan ellenzi az Európai Szuper Liga létrehozására irányuló erőfeszítéseket, és hisz a sport európai szintű egységében és a szolidaritás elvében - mondta hétfőn Havasi Bertalan, a magyar miniszterelnök, az MTI magyar hírügynökség sajtóirodájának vezetője. Magyarország meg van győződve arról, hogy a világ legkülönlegesebb játékának szépsége és nagysága annak köszönhető, hogy ez a sport mindenkié, és csak a leggazdagabbak nem tudják kisajátítani - A miniszterelnök azt is elmondta, hogy Magyarország támogatja az UEFA-t és a FIFA-t, valamint a Magyar Labdarúgó-szövetséget (MLSZ) a szövetségeken belüli verseny integritásának védelmében mind nemzeti , mind európai szinten.

(Forrás: hirado.hu, durbincs által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak húgy...: aki@Clavigo: aki@folt: aki @Yoda69: @simmering73: aki @Gazella: aki @sgl: Mert ezt magukra érti ?
mármint a @kula:-at
durbincs
@sgl: maguknál lent a bányába a csillesoron meg rengeteg a kihasználatlan hely ? nem ? hijják őket csak oda ?
durbincs
@csak húgy...: mert maguknál + még lent- Denevér-guanoval oltanak análisan ? itt meg má nyitnak ? azt @gina: -t vizeli ?
namihami
A Mi Drága Miniszterelnök Urunk nem akarja a magyar csapatok abszolút nyerési pozícióit rontani. Inaszakadtáig kűzd a hazai futbalélet világverő helyzetének mindennél stabilabb megtartása érdekében.
durbincs
@csak húgy...: mert maguknál + még lent- Denevér-guanoval oltanak análisan ? itt meg má nyitnak ? azt @gina: -t vizeli ?
durbincs
@ittott: magánál már @voltmárjobbis: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.