Egyetlen nap alatt közel 315 ezer új fertőzöttet regisztráltak Indiában – írta meg a BBC. Ez világrekordnak számít.

Indiában brutális ütemben terjed a koronavírus, rekordokat döntenek a napi halálozási számok

Fotó: Pixabay

Óriási ütemben terjed az országban a koronavírus, annak főként az indiai mutánsa, amelyről nemrég mutatták ki, hogy megjelent az Egyesült Államokban is.

Egy nap alatt 2104 személy halt meg a vírus miatt, ennél több elhunyt még nem volt az országban.

A friss regisztrált fertőzöttekkel együtt eddig közel 16 millió fertőzöttet tartanak nyilván Indiában.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Egy nap alatt 2104 személy halt meg a vírus miatt, ennél több elhunyt még nem volt az országban."
nos..tegyük tisztába a dolgot...ez a 2104 halott..egy 1.4 milliárdos lakosságú országban történt...ergo 140 -szer annyian élnek ott mint nálunk...tehát ott a napi halálozás 1 millió emberre kb..1,4...nálunk meg 22...melyik is a több?...okádok az ilyen félelemkeltő cikkek miatt...az ilyen firkászokat fel kell kötni...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: India felfutóban van, a betegség megállíthatatlanul terjed. Ezt te nem vagy képes felfogni, mert kevés az eszed.

Minél több beteg annál több mutáció, már van nekik is saját. A saját tenyésztésük fertőzi őket és kevés idő kérdése, minket is, mindenkit a világon fenyeget. De ezt te nem vagy képes felfogni, mert kevés az eszed.

Nem az a baj, hogy ők hullanak, mert vannak elegen. A baj az, hogy kitermelik az okosvírustörzseket, amire esetleg újabb oltás kell.

Rajtad csak az segíthet ha elkapod a vírust. Beállhatnál egy tüdőkórházba segíteni, hátha ott elkapod végre és akkor talán nem pofáznál folyton hülyeségeket.

A betegség elterjedtsége valóban nálunk sokkal nagyobb, de mi igyekszünk védekezni -jól/rosszul, a te hülyeséged ellenére- csak India óriási népesség és egy vírusgyártó gép amely elszabadulni látszik. Nem gondolom, hogy érted, a sok okádás az agyadra megy.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nos..nem egy embernek felajánlottam, toljunk végig egy covid műszakot...én vállalom maszk nélkül...de ha véletlenül el is kapnám, végig követni élőben a lefolyását...ti csak a súlyos eseteket kommunikáljátok...pedig azok száma elenyésző a felgyógyultakhoz képest...és milyen érdekes...a kirakatban lévő celeb görények mind gond nélkül kilábaltak a covidból...csak a megfoghatatlan " tömeg" van halálos veszélyben...az állítólagos covid halottak száma../ ugye nem kell leírnom hogy számolják őket??? mindegy mibe hal meg ,ha valaha covidos volt , a statisztikátokat erősíti../ még ezrelékekben sem fejezhető ki a bolygó népességéhez képest...de rágyúrnak a politikusok, mert a hozzád hasonló gyengeelméjű átlag vevő erre a marhaságra...tehát, amíg valamicskét nem vagy képes felfogni az ok-okozati összefüggésekből, addig továbbra se szólj hozzám!!! bálványod a tóth laci hogy van??? mintha tüntetett volna a maszkos baromság ellen..akkor nem láttalak itt tiltakozni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.