Egy Harryhez közel álló újságíró beszélt arról, hogy Harry látogatása Angliában milyen hatással volt a kapcsolatukra – írja a Blikk.hu.

Fordulópont érkezett el II. Erzsébet királynő és Harry herceg kapcsolatában

Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

II. Erzsébet és Harry herceg kapcsolata az utóbbi időben elég kiélezett volt, főleg azóta, hogy a herceg feleségével elköltözött Nagy-Britanniából. Most azonban Harry hazautazott Fülöp herceg temetésére, így személyesen is találkozhatott a királyi család tagjaival. 

A Blikk.hu jelentése szerint egy Harryhez közel álló újságíró elárulta, hogy amíg a herceg Londonban volt, többször is találkozott a királynővel – ezek közül kétszer négyszemközt beszélgettek. A fiatal herceg emellett Károllyal és Vilmossal is több időt töltött együtt, akiktől az utóbbi időben egyébként teljesen elhidegült. 

A szombati nap megtörte a jeget a jövőbeli beszélgetésekhez, de a nyitott kérdésekről még nem esett szó. A család egy időre egyszerűen félretette a problémáit

– írta a Sun, a fent említett újságírói jelentések szerint. Ezek szerint az ellentéteket sikerült annyira feloldaniuk, hogy érdemben tárgyalhassanak a jövőről.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A nagyi helyében elzavarnám az unokát a picsába...persze cseppet fonomabban...mondjuk egy komornyikkal megüzenni, hogy tipli van hülyegyerek.
levarosbukta
@jesz: A nagyi csak magának köszönheti az egészet, ha időben lép és nem engedi ezt a fekapichát a családba akkor most nem lenne válságban az igen tisztelt királyi család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.