A BALOLDALI PÁRT SZERINT ANNAK JÁRNA A MAGASABB MINŐSÉGŰ ÁLLAMI ELLÁTÁS, AKI TÖBBET FIZET. Kormányon a Demokratikus Koalíció átalakítaná a társadalombiztosítás rendszerét. Gyurcsány Ferenc pártelnök szerint, aki hajlandó több járulékot fizetni, az kaphasson magasabb minőségű ellátást

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

folt
Ezek tényleg teljesen hülyének nézik az embereket!

Néha tényleg próbálom megérteni a Fidesz politikáját, de nem megy, mert annyira torz, elfajult, életidegen, beteg, emberellenes Orbán rendszere hogy egyszerűen nincs semmijük már egy normális ember számára.

Csak undorodom Orbántól, és ha lehetőségem adódik rá - csak egyszer az életben - simán kinyírom puszta kézzel - ezzel felszabadítva egy egész országot az őrület alól!
Aki Én
És mindenhova beköltöztetnének egy iszlamista arab-zsidó-néger-cigány családot.
...vagy kettőt
ómió
Az efftársi sarcok, bizony, az efftársi "kormányzás" sine qua non velejárói! Ki is vannak már rájuk éhezve az efftársi alattvalók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.